oSSka
oSSka
Знавець
Відгуки oSSka
Коментарі oSSka
Отримано лайків
0 Like
oSSka
Тестування дійшло до кінця. Дякуємо вам що мали таку можливість протестувати підгузки Libero touch. Як я вже писала, підгузок ми одягаємо тільки на ніч, і за ці 10 ночей ми не протікли, попка була сухенькою. Підгузки самі м'якенькі, не надавлюють ніжки, запаху не мають. Дуже гарні підгузки. Ми задоволені. Будемо рекомендувати друзям!
У відгука 0 коментарів
oSSka
Всім привіт! Ось і ми як 4 ночі тестимо підгузки Libero Touch. Почну з самого початку. Дуже гарне оформлення самої коробки, діти було в захваті від неї і все хотіли бистріше відкрити. Коли відкрили запаху як такого набуло, а коли дістала сам підгузник от тоді і відчула, але він був легких, не різкий, тому запах ок. Ми тестимо 5 номер підгузки і нас 11 кг. Так як нам вже 1 рік і 8 місяців, то ми підгузки одягає тільки на ніч, в день ми без підгузків обходимось. Перше враження гарні. Підгузник дуже м'якенький на дотик, резиночки еластичні, ніде ненадавлює за ніч. Дуже зручна ризиночка на спинкі і гарно пролягає, що дуже ще один плюс щоб не протікало. Після ночі попа в сина сухенька. Роздратування на шкірі я теж не замітила. Так, чудово що є індикатор, але як для нас так він не дуже потрібен, так як все відчувається по підгузнику. Отож перше враження гарні, думаю що так буде і далі.
У відгука 0 коментарів
oSSka
Дякую, що відкрили очі на такий чудовий шампунь і бальзам від Nivea. Тестувала шампунь і бальзам 2 тижні з них помила раз 6, і можу сказати що я дуже задоволена станом волосся і голови. Лупи немає, роздратування голови теж немає. Волосся легке, як і обіцяє виробник, і відновилось. Дякую і ще раз. Обов'язково зупиню свій вибір на цій торговій марці.
У відгука 0 коментарів
oSSka
Добрий ранок! Хочу поділитись своїми враженнями від мийки голови другий, третій і четвертий раз шампуню і бальзамом від Nivea. Хочу сказати, що залишилась задоволена, не викликає роздратування шкіри голови, лупи не наблюдаю, що дуже важливо для мене, так як писала в першому відгуку, що мені дуже тяжко підібрати шампунь. Мию голову через день, так як на треті день вже волосся жирніє. Два дні волосся залишається об'ємним, легким, не путається. Тож тестую далі.....
У відгука 0 коментарів
oSSka
Хочу висловити подяку за те, що дали можливість протестувати марки Nivea шампунь і бальзам. Ніколи не користувалась засобами для волосся цієї торгової марки. Тому дуже цікаво. Сьогодні і я перший раз протестувала шампунь і бальзам. Що можу сказати - Я ДУЖЕ ВЗАХВАТі! Так як маю фарбоване волосся і суху шкіру голови, то мені дуже тяжко підібрати шампунь яка б мені підійшла. Після миття голови волосся легко розчисується, що дуже важливо для мене так як дуже путаються коси. Волосся дуже приємне на дотик, рівненько лягають, не пухнатяться. Незнаю як буде далі, бо для моїх волос миття один раз шампуню ще не показник що вона мені підійшла. Тож будемо тестити далі.
У відгука 0 коментарів