derevita02
derevita02
Експерт
Відгуки derevita02
Коментарі derevita02
Отримано лайків
3 Like
derevita02

Крем для шкіри навколо очей Avon

Пройшло декілька днів як я отримала тестовий набір компанії Avon від Naprobu і наразі хочу розповісти про крем для шкіри навколо очей «Енергія Протінолу». Має обʼєм 15 мл. Крем легко видавлюється з тюбику має приємний ненавʼязливий аромат, не викликає липкості і швидко поглинається шкірою. Не можу сказати, що результат дуже помітний, але і не думаю, що це повинно бути помітно за декілька днів. Ніяких подразнень чи алергічних реакцій не викликало.
У відгука 0 коментарів
derevita02

Туш Avon і туалетна вода

Пройшло декілька днів як я отримала тестовий набір компанії Avon від Naprobu. До складу набору входить мініверсія парфуму TTA Wonder, багатофункціональна туш для вій «5-в-1» та крем для шкіри навколо очей Anew «Енергія протинолу». Сьогодні мова піде про парфумовану воду: вона має обʼєм 10мл, тому її дуже зручно мати з собою і має розпилювач, що полегшує її використання. Має приємний аромат, але як на мене важкуватий на зараз, для мене це більш осінній аромат. А туш мені дуже сподобалась. Кісточка велика ( для мене це величезний +) завдяки чому підкручує вії і гарно їх розчісує. Війки не зклеюються і довші. Має приємний дизайн та обʼєм 10мл.
У відгука 0 коментарів
derevita02

Отримала тестовий набір

Добрий день, сьогодні отримала тестовий набір компанії Avon від Naprobu. До складу набору входить мініверсія парфуму TTA Wonder, багатофункціональна туш для вій «5-в-1» та крем для шкіри навколо очей Anew «Енергія протинолу». Товари мають компактний розмір тому зручно брати з собою, протестую і обовʼязково напишу свої враження. Дякую, що навіть в умовах війни компанії підтримують Україну! Все буде Україна.
У відгука 0 коментарів
Бактобліс
22:43 20.12.2021
derevita02

Закінчили тестування

Прийшов час підвести висновок, щодо Бактобліс від @naprobu від Здраво ТОВ. Використовували Бактобліс для профілактики ,
як додаткове джерело пробіотику Streptococcus salivarius BLIS K12 з метою підтримки нормального мікробіоценозу мікрофлори, стійкості організму (резистентності) до інфекцій верхніх дихальних шляхів в період сезонних захворювань, попередження бактеріальних та вірусних захворювань, після курсу антибіотиків з метою відновлення природньої мікрофлори слизової ротової порожнини та верхніх дихальних шляхів. За цей час ми мали нежить,але інших симптомів не було і нежить пройшла доволі швидко. Побічних ефектів не виявили. В вересні нам діагностували цукровий діабет,тому для мене стало великим плюсом, що вказано кількість вуглеводів, тому що це дуже рідко , як виявилось, вказують.

#naprobuua # naprobu_відгуки #naprobu_Бактобліс # Бактобліс
У відгука 0 коментарів
Бактобліс
14:16 26.08.2021
derevita02

Пройшов місяць

Пройшов місяць з моменту як ми отримали Бактобліс від @naprobu від Здраво ТОВ. Нагадаю, що упакування містить 10 таблеток. Має приємний полуничний смак. Склад на 1 таблетку масою 1000 mg (мг):
діючі інгредієнти: пробіотик Streptococcus salivarius K12 (не менше 1 млрд. колонієутворюючих одиниць);
допоміжні інгредієнти: мальтодекстрин, діоксид кремнію, підсолоджувач (фруктоза), ароматизатор (полуниця). Використовують Бактобліс
як додаткове джерело пробіотику Streptococcus salivarius BLIS K12 з метою створення оптимальних умов для підтримки нормального мікробіоценозу мікрофлори, стійкості організму (резистентності) до інфекцій верхніх дихальних шляхів в період сезонних захворювань, попередження бактеріальних та вірусних захворювань, після курсу антибіотиків з метою відновлення природньої мікрофлори слизової ротової порожнини та верхніх дихальних шляхів. За цей час ми не хворіли ( ми не дуже схильні до ЛОР-хвороб) , вживали для профілактики перед школою, тому не можу поки що сказати чи пробіотик такий дієвий як про нього говорять. Побічних ефектів не виявили, а це вже не поганий результат. Очікуємо на другий етап тестування в листопаді коли припадає сезон захворюваннь.

#naprobuua # naprobu_відгуки #naprobu_Бактобліс # Бактобліс
У відгука 0 коментарів