beauty1980
beauty1980
Новачок
Відгуки beauty1980
Коментарі beauty1980
Отримано лайків
0 Like
beauty1980
Черга дійшла до тортика.З дітлахами робили "Зебру". З продукції DrOetker. використовували, розпушувач, какао, ванільний пудинг та шоколадну глазур. Що можу сказати: розпушувач - справився зі своєю задачею, какао- супер запашний, ванільний пудинг - використовувала як крем для прошарку, все ж таки не подобається мені його присмак штучної ванількі, глазур - великий плюс в тому що вона швидко робиться, але мінус в смакових якостях. В глазурі немає насиченого смаку шоколаду, вона підійде для печива, рогаликів..., але для торта краще зробити свою глазур. Для рецепта брали: 3 яйця 1 стак. цукру. 1 стак. сметани. 1 п. розпушувача. 2 стак.борошна. 1 стол.ложка какао.
У відгука 0 коментарів
beauty1980
Сьогодні тестували пудинг з діточками!!! Дітки дуже люблять фруктовий салат і я вирішила зробити його з разом з пудингом. Для салату брала дрібно нарізані яблука, апельсини та банани. Пудинг готувала по рецепту. Сам пудинг зробити було дуже легко ( великий плюс), вийшов без комочків з легкою текстурою, трохи відчувався запах штучної ванілі.Пудинг швидко застигає, тому розливати його треба швидко. Фруктовий салат викладала шарами разом з пудингом. Вийшло оригінально, а головне смачно!!!
У відгука 1 коментар
beauty1980
Нарешті дочекались своєї посилочки!!! Коли відкрили її то вся родина відчула приємний запах шоколаду.Така собі коробочка смаколиків. Так як всі домашні люблять какао, то я одразу зварила його. Какао вийшло з насиченим смаком шоколаду,навіть була присутня гірчинка. Самі молодші не оцінили смаку, а дорослим в самий раз. Завтра будемо робити пудінг.
У відгука 0 коментарів
beauty1980
Чудова нагода спробувати щось новеньке!! З дітьми постійно щось випікаємо смачненьке, та гуртом все з'їдаємо. Чекаємо всі!!!
У відгука 0 коментарів