alenka181285
alenka181285
Новачок
Відгуки alenka181285
Коментарі alenka181285
Отримано лайків
6 Like
alenka181285

Про вкусняшки от Cooker Box

Нарешті все, що було подаровано від Cooker Box я і моя родина спробували.
.
Почну з основного, весь пакунок курьєр приніс в паперовому пакеті, що дуже порадувало.
.
Вся продукція з дотриманням норм ДСТУ та має строк придатності менше місяця, що говорить про те, що продукція не містить жорстких консервантів, та її потрібно швидко з'їсти, інакше зіпсується.
.
Першими спробували сосиски в натуральний оболонці, ну це і не дивно, бо в родині є дитина, яка обожнюю сосиски, але купуємо не часто, бо якісні м'ясні сосиски дуже дорогі. Сину та мені сосиски сподобались, не помітила в них виділення червоного барвника при варінні, що часто буває з дешевими неякісними сосисками. Це дуже порадувало.
.
Другим на черзі був балик. Їв його навіть син, який раніше не дуже радів такому м'ясу. Це теж приємно здивувало. Для мене балик виявився солонуватий, але спробувавши просто на бутерброді, я вирішила додати його до макаронів, зварила пасту і страва так швидко з'їлася, що я й не зрозуміла, куди подівся той солонуватий балик.
.
Нарізки всіх 3-х видів ковбас на ура пішли на шкільні бутерброди. Син із задоволенням з'їдав по два бутерброди. Особисто мені сподобалась найбільше Венеція, оскільки завжди купую саме сиров'ялену ковбасу. Інші не дуже полюбляю.
.
Президентська ковбаса та сервелат порадували своїм складом, виявляється можна виготовляти нормальну смачну ковбасу без купи шкідливих домішок.
.
Дякую за смакоту для родини. У вас з'явилися ще три шанувальники, особливо сосисок та сиров'яленої ковбаски.
У відгука 2 коментарі
alenka181285

Подгузники Pampers

Получила посылочку с подгузниками Новой почтой, приятно, что курьер принёс домой. В наборе былы подгузники Pampers active baby 3 (6-10 кг) одна упаковка на 29 подгузников, эко сумочка и коробка, в которую это всё упаковано.
Подгузники на ощуп приятные, запах пропитки не резкий, что радует. По весовой категории от 6 кг соответствует. У моего сына вес почти 6 кг - подгузники немного великоваты, но это не кретично. В тот же день попробовали их в действии. Могу сказать, что подгузники не протикают, держатся на талии за счёт липучки достаточно надёжно, липучка многоразовая. Жалко, что отсутствует индикатор наполнения подгузника. Очень удобная функция, особенно для бабушек. Сам подгузник красочный, яркий., краски не кислотные. Открывается упаковка удобно, есть специальные пунктиры, по которым удобно открыть. Немного подрастём и будем дальше пользоваться.
У відгука 2 коментарі
alenka181285

Отримали Підгузники

Отримали пачку підгузок, еко сумку. Все це принесли додому в картонній коробці. В правилах написано, що повинні бути ще вологі серветки, анкета, купони на знижку, але їх не було.
У відгука 8 коментарів