mawkal
mawkal
Знавець
Відгуки mawkal
Коментарі mawkal
Отримано лайків
0 Like
mawkal
Друге тестування і це лимонна кислота) Довго думала де її застосувати,рецептів в моєму арсеналі не так і багато.Згадала про літній напій- квас.По рецепту лимон але так як його не мала,досить не погано замінила лимонною кислотою. 4-5 л води кімнатної температури 15 г дріжджів 0,5 стакани цукру Лимон або лимонна к-та Змішуємо у каструлі воду, дріжджі,даємо постояти.Тим часом на суху сковороду висипати цукор,топим на малому вогні до золотистого кольору і відразу переливаємо у каструлю.Будьте обережні! Гарячий цукор у воді булькає.Добре перемішуємо,вдавлюємо з половини сік лимона або додаємо 0,5 стол.лож. лимонної к-ти .Перемішуємо і через 20 хв. переливаємо у бутилки.Охолодити в холодильнику)
У відгука 0 коментарів
mawkal
Почала з тестування Желфікса 1:1 Полуничний сезон завершується,хочеться в зимку ласувати літнім ароматом полуниці) Перемилання і очистила полуницю,зблендерила,пересипала у каструлю,додала вміст пакета Желфікс,змішаний з 2 стол.лож.цукру,перемішала.Постійно помішуючи довела до кипіння,додала решту цукру.Нагадаю, співвідношення 1:1.Знову довела до кипіння і уварювала близько 4 хв.Пінку зняти і розсипала по баночках. По фото видно,пробу зняли.Що можу сказати-Смачно,ароматно, швидко! Добре підійде в прикуску до печива,булки,а також для випічки)
У відгука 0 коментарів
mawkal
Отримала набору для тестування.Тепер буде чим зайнятись по вечорах)) В наборі порадувала книжка з рецептами, декілька запланувала спробувати.Лимонна кислота для мене відкриття,не знала,що ТМ DrOetker вона існує)
У відгука 0 коментарів
mawkal
Супер тестування, хотілося б спробувати цю серію
У відгука 0 коментарів
mawkal
Залишила 4 рецепта з використанням продукції Dr. Oetker Заповнила анкету,вказавши силку на відгук у ФБ Що ще потрібно щоб зарахували мою участь і в подальшому могла тестувати інші товари?
У відгука 1 коментар