Гелена
Гелена
Знавець
Відгуки Гелена
Коментарі Гелена
Отримано лайків
2 Like
Гелена

веселі та класні маски для лиця від Eveline

Привіт, тестувала масочки і навіть не думала що ці маски будуть чудовими - сподобався мені їх результат: шкіра моя освіжилась, набула рівного тону, зволожилась та стала чистіша! Хочу сказати що не дуже сподобався мені сам матеріал маски: він здався мені трохи загрубим, погано прилягав до лиця, було не дуже комфортно тримати маску на лиці, бо я люблю щоб матеріал був ніжним та мякеньким. Щодо запаху - то він нормальний, не надто різкий. Головне що моя чутлива шкіра добре сприйняла ці масочки без ніяких подразнень та висипань!
#naprobuua #косметика_Eveline #naprobu_відгуки #naprobu_Eveline
У відгука 1 коментар
Гелена

Моє знайомство з Eveline

Усім привіт!
Дуже радію отриманій косметиці і можливості протестувати ці чудові косметичні засоби! Спасибі Вам! Фото для боксу допомагав створювати синочок)))) Та думаю що ці різнокольорові кубики то якраз гарна асоціація із суперфудами!!!
Своє тестування розпочала зразу ж крему для рук з кокосом та алоє вера, так як якраз у мене закінчився крем для рук. Перше враження хороше, признаюсь що не дуже полюбляю запах кокосу. Та запах цього крему виявився легким і ненавязчивим, мені сподобалось. Текстура ніжна, не липка, гарно все впитується у шкіру рук! Відчуття гарної зволоженості! Одним словом - сподобалось!
Масочки для обличчя використовувала перед сном. Щодо форми то самі маски були трохи великуваті для мене і відставали в певних місцях(підбородок, скули). Шкіра у мене чутлива та ніякої алергії чи дискомфорту я не відчувала! Шкіра після використання - гарно зволожена, мякенька та чиста!
Тестування продовжується, і мене чекають креми для лиця та для тіла.
#naprobu #напробу #косметика_Eveline
У відгука 3 коментарі
Гелена
#Желфікс #Naprobyua #DrOetker #DrOetkerNaproby Ось і мій апельсиновий джем... Пробувала готувати його вперше і обрала звичайно рецепт з комплекту для тестування( на фото є рецепт). Скажу насамперед, що запах смачний та ароматний! Консистенція як справжнє желе))) Колір насичений! Готувати із Желфікс просто та зручно! Рекомендую особливо господинькам, які готуватимуть вперше джем, не переживайте у Вас звариться красиве, густе, апетитне та корисне варення!
У відгука 0 коментарів
Гелена
#Желфікс #NaProbyua #DrOetker #DrOetkerNaproby Яка ж зима без джему з чорної смородини, яка також цього року вродила добре)) Усі помагали варити варення, так її багато зібрали! Джем робила по тій же технології приготування та рецепту, що й джем з червоних порічок( писала у попередньому пості). Додавала Желфікс 1:1. Джем вийшов густим, колір насичений, прозорий, запах апетитний! Джем із чорної смородини дуже полюбляє малеча, особливо їм подобається ласувати ним з блінчиками! Консистенція джему густа, драглиста, не розтікається! Я задоволена☺️
У відгука 0 коментарів
Гелена
#Желфікс #Naprobyua #DrOetker #DrOetkerNaproby Готувати самостійно варення, желе та інші консервації почала тоді, коли народились мої дітки, поціновувачі смачненького)))) Ось готували цього року уже джем з червоної смородини(в народі кажуть на них ще позички, порічки)). Джем вийшов смачним та густим завдяки Желфіксу 2:1. Раніше його не використовувала, але з ним простіше та економніше готувати. Ось рецепт: на 6 кг ягід необхідно 3 кг цукру 6 упаковок Желфіксу 2:1 Попередньо ягоди помити, перебрати, і вичавити сік(я робила це за допомогою спеціальної насадки соковижималки). Желфікс приготувала і додала у сік згідно рецепту на упаковці, потім додала цукур. Довівши сироп до кипіння - варила 30 хвилин, помішуючи на слабкому вогні. Зварене варення розлила у простерелізовані банки. Варення на зиму готове!
У відгука 0 коментарів