blound
blound
Новачок
Відгуки blound
Коментарі blound
Отримано лайків
0 Like
blound
Нашому малюку 1,3 роки, перемо практично щодня. Без пральної машинки це важко. Буду дуже рада прийняти участь у тестуванні.
У відгука 0 коментарів
blound
Заявку подала, але надії не маю. Брала участь в одному проекті від на_проби й виставляла відгуки в інстаграм, а що потрібно на сайті не здогадалась
У відгука 2 коментарі
blound
Годую груддю вже 8 місяців. На шкірі сказується не лише нехватка вітамінів, а й постійний недосип(о, про сон мабуть мріють всі мами). Хотіла б спробувати Вератрол. В БАДи вірю, цікаво через скільки видно буде результат. Й є питання -який курс(скільки днів) та через скільки потрібно повторити?
У відгука 1 коментар
blound
Люблю новинки. Цікаво почитати журнал. О, а запах свіжонапечатаних сторінок... зводить з розуму. Буду рада стати експертом)
У відгука 0 коментарів
blound
Дуже цікаво протестувати молочко від NIVEA. Як перукар - люблю різні новинки для волосся. Пробую сама й рекомендую клієнтам те, що сподобалось. Й як молодій мамі також хочеться покращити волосся, бо на грудному вигодовуванні волосся ослабло. Добре, що обволакує як плівку - значить продукт йде й як термозихист. А це в сучасному світі технологій(використання вену та утюжка) дуже важливо. Буду рада якщо мене оберуть експертом тестування)
У відгука 0 коментарів