NataTravina2013
NataTravina2013
Знавець
Відгуки NataTravina2013
Коментарі NataTravina2013
Отримано лайків
2 Like
NataTravina2013

Тирамісу від Dr.Oetker

До тестування десерту Тірамісу я готувалася. бо хоч я і хазяйка зі стажем,але цього десерту ще ні разу не готувала. і навіть не куштувала :(( на жаль. Пошуки печива савоярді мене ні до чого не привели , і я вирішила готувати його власноруч, бо вирішила що десерт повинен бути майже як оригінал. І так печиво готове і я починаю збивати повітряний крем із молока,вершків і сухої суміші для приготування десерту "Тирамісу від Dr.Oetker. Завдяки простій і доступній інструкції збити крем може навіть дитина. То печиво просочене кавою я перемазувала легким і ароматним кремом. Зверху ми з помічником синулею декорували казковою посипкою цукровою декоративною "Перли мікс","Перли золоті","Перли срібні" від Dr.Oetker. До речі були в мене побоювання щодо їстівних якостей посипки. Але на щастя посипка виявилася і їстівною і смачною!!! Десерт Тирамису потрібно витримати в холодильнику. Через пару годинок ми вже ласували надзвичайно приємнти на смак десертом. Це була насолода для наших смакових рецепторів. Дякую продукції Dr.Oetker за нові виклики і звершення на кухонній ниві!!
У відгука 2 коментарі
NataTravina2013

Теплі вечори з Dr.Oetker

Прийшли вихідні,а значить можна куховарити і випікати. першим у черзі на випробування у мене був Творопиш від Dr.Oetker. Це суха суміш для сирного пирога та запіканки. В мене синуля заказав запіканку. на звороті пакетика з сухою сумішшю є рецепт. По ньому й готувала. Також добавляла до запіканки рідкий ароматизатор Ваніль Dr.Oetker. Результат порадував, так як запіканка вийшла ніжна і супер ароматна на смак. Зверху посипала цукровою пудрою з ванільним ароматом Dr.Oetker і посипкою цукровою декоративною "Сердечка мікс". Це безперечна любов! А до запіканки вся сім'я ласувала густим пахучим гарячим шоколадом Dr.Oetker. Дитині найбільш сподобався Класичний смак, татові шоколад зі смаком лісового горіха,а мені гарячий шоколад зі смаком рому:) Готувала шоколад і в кастрюльці на плиті і в мікрохвильовці. то найбільш сподобалося те що можна швидко за 1 хвилинку приготувати смачнючий гарячий напій, який смакує і дорослим і дітлахам!!!
У відгука 1 коментар
NataTravina2013

Посилочка Dr.Oetker прийшла:)))

Прибула й до мене довгоочікувана посилочка з продукцією Dr.Oetker. Моя сім'я дуже зраділа моїй участі в тестуванні - так як смаколиків точно напечу і наварю:). Будемо смакувати гарячим шоколадом . Хочу зробити перше в житті Тірамісу(прямо в передчутті солодкому). Напечу пухкезних сирничків з Творопишем. І звичайно будуть мафіни у яскраво сонячних жовтих формочках для кексів! дякую за приємний і практичний подаруночок! А також куди ж без тортика? Бо прийшли такі мімішні присипочки - декор і перлинки і серденька. Коли за вікном мокро, сумно і холодно - йдіть на кухню і творіть разом з помічником Dr.Oetker!!!
У відгука 1 коментар
NataTravina2013

Альфлорекс пробіотик допомога

Хочу розповісти остаточне своє відношення до тестування пробіотики Альфлорекс. Прийом препарату на перших двох тижнях мене трішки непокоїв. Так як відчувалося здуття часте, а також з'явилися висипання на шкірі обличчя і голови. Але з подальшим прийомом пробіотики здуття зникло, налагодилася робота кишківника, не турбували діареї. Єдине що не зникла висипка на обличчі. Мені дуже сподобалося що капсули маленькі,акуратні , їх легко пити, післясмаку немає ніякого,це теж важливо. Ще хочу сказати що не потрібно забувати вживати пробіотик кожного дня,щоб препарат все ж таки діяв, як нам і потрібно. В результаті прийому препарату Альфлорекс зникли здуття і діареї. І це хороший результат! Дякую ще раз порталу НаПробу за можливості прийняти участь в цікавому тестуванні. І може мої відгуки комусь допоможуть.
У відгука 0 коментарів
NataTravina2013

тестування продукції "Альфлорекс"

Доброго дня всім! Насамперед хочу висловити вдячність за можливість взяти участь у тестуванні пробіотика "Альфлорекс". Заповнила анкету на участь, так як страждаю на часті проблеми з кишківником. Метеоризми,діареї, болі. Це однозначно впливає на якість життя,особливо ,якщо ти працююча жінка,мама. Потрібно бути завжди в русі, в дії. Посилочка прийшла вчасно. разом з продукцією "Альфлорекс" отримала рекомендації та карту експерта. Капсули пробіотика "Альфлорекс" знаходяться у якісній металевій коробочці з щільною кришкою. Є аннотація та інформація на коробці продукта. У мене виникла проблема - я забувала вживати капсули щодня. Так що пару раз пропуски в мене були. Хоча зрозуміло, що в прийманні препаратів, будь яких важлива стабільність. Надалі вже приймаю капсули пробіотика "Альфлорекс" щодня. Прочитавши анотацію ,побачила інформацію ,що можуть бути незначні зміни у роботі кишківника. Але на щастя , змін я не відчула. Але вживаючи деякі продукти(абрикоси,груші) я таки відчувала здуття. Також у мене виникла висипка на шкірі обличчя та голови, хоча до цього її не було. Маю надію, що надалі вона пройде, так як я продовжую приймати продук-пробіотик "Альфлорекс". Остаточний підсумок тестування залишу за кілька днів.
У відгука 2 коментарі