MAJSKAYA
MAJSKAYA
Новачок
Відгуки MAJSKAYA
Коментарі MAJSKAYA
Отримано лайків
5 Like
MAJSKAYA
Торт з сметанно-творожним кремом. Бісквіт 8яєць 200г цукру 200г борошна Цей бісквіт у вас ніколи не опаде! Жовтки і білки розділяти не потрібно! Тут головне яйця з цукром прогріти помішуючи ТРОХИ на паровій бані до розчинення цукру. А потім гарно збити міксером не менше 10 хвилин. Щоб при проведенні по суміші залишався жолобок, якщо ні то збити ще трохи. Порціями ввести борошно, акуратно вимішуючи круговими рухами лопаткою. Форма у мене 26 см. Випікати при 180 хвилин 30-40, слідкуйте, в різних духовках по-різному. Крем Сметана 600 г Творог( бажано домашній масткий і не кислий) 300г Цукор- тут кількість на ваш смак Збити блендером до розчинення цукру і однорідної консистенції без грудочок. Бісквіту дати відстоятися при кімнатній температурі годин 5-8, розрізати на коржі, змастити кремом, прикрасити глазур'ю від ТМ Др. Оеткер і фруктами. Смачного!
У відгука 0 коментарів
MAJSKAYA
Ось вже й підходить до кінця тестування продукції від ТМ Др.Оеткер. Дякую порталу #На пробу за можливість взяти участь в такому цікавому тестуванні та відкрити для себе та своїх рідних , друзів та співробітниць продукцію від Др. Оеткер. Раніше мені доводилось спробувати лише дріжджі цієї ТМ. Що можу сказати вся продукція, що я тестувала не підвела, все виходило смачно, розпушувач вийнятковий, какао за лічені хвилини, а який смак та аромат! Декор також залишив приємні враження- смачний, а головне не твердий. Глазур теж зі своєю задачею справилась, але я прийшла до висновку що газур двокольорову треба використовувати для прикрашання пирога, кексів або інших виробів кімнатної температури або ледь теплі, бо я прикрашала торт з кремом, який був з холодильника, то вона дуже швидко застигала, але все одно на смак це не вплинуло. Я використала тільки чорну глазур для прикрашання торту з фруктами, а білу ми зїли просто так) Ще напишу про глазур, що треба розводити водою, нею я прикрасила кекси, тут головне не переборщити з водою, а строго слідувати інструкції. Загалом готується дуже швидко, застигає, не розтікається, має приємний блиск, але як на мій смак засолодка. Можливо частину води наступного разу заміню лимонним соком. Фото додаю)
У відгука 2 коментарі
MAJSKAYA
Пекла тортик на день рождения мамы, для украшения использовала также серебрянные шарики. Вот что хочу о них сказать: даже на следующий день цвет остался равномерным и не сошел.
У відгука 0 коментарів
MAJSKAYA
Пекли имбирные пряники. Использовала разрыхлитель от Dr. Oetker, пряники отлично поднялись. Также украсила декором- серебристыми шариками, которые оказались не твердые и вкусные, в отличии от тех которые я покупала раньше, так что декор и разрыхлитель от Dr. Oetker однозначно буду использовать и в дальнейшем.
У відгука 0 коментарів
MAJSKAYA
Тестировали какао. Делали пирожное " Картошка" с дочкой. Накануне испекли бисквит. Измельчили его в крошку в блендере, сделали крем взбив сивочное масло со згущенкой. Сформировали пирожные и обваляли в какао с добавлением небольшого количества сахарной пудры. Пирожные получились отменные. Также готовила по совету девочек тут какао в микроволновке. Так быстро этот напиток я еще не готовила! А главное нет осадка. Раньше покупая какао других тм было еле закрашеное молоко и очень много осадка. А с какао от Др Оеткер вкус насыщенный, шоколадный, без осадка, а главное нужно всего лишь чайная ложка на чашку!
У відгука 0 коментарів