Ольга Тудан
Ольга Тудан
Новачок
Відгуки Ольга Тудан
Коментарі Ольга Тудан
Отримано лайків
1 Like
Ольга Тудан

Pampers activ baby

На жаль ми не потрапили до учасників тестування памперсів, але я була дуже приємно здивована, коли прийшов лист на ел.пошту про подарунок за активність від Pampers та Напробу. За що окреме велике дякую.
І так тепер про памперси. Особисто мені дуже подобається дана фірма. Моєму малюку вже 1рік і 2 місяці, а за цей час ми перепрошували безліч памрсів від різних фірм. І на даний момент ми користуємося трусиками від Pampers, якими надзвичайно задоволені адже коли малюк дуже активний то трусики саме те що потрібно. Але і підгузники Pampers Activ baby теж по якості не відстають, одягаємо їх переважно на ніч. Вони мають приємний запах, не протікають що дуже важливо, та залишають шкіру сухою, а липучки надійно прикріплюються та тримаються.
У відгука 1 коментар
Ольга Тудан
Я щось не розуміла як готувати желе з желфіксу. Підскажіть будь ласка
У відгука 1 коментар
Ольга Тудан
Готувала вишневий джем. По рецепту желфікс 2:1. Смачно, а найголовніше швидко готується. З 1 кг вишень вийшло 2 баночки на 0,5л. Буду ще тестувати жедфікс....
У відгука 0 коментарів
Ольга Тудан
І я вирішила зварити і посмакувати какао DrOetker. Ніжний насичений смак какао повертає у дитинство. Після насиченого трудового дня саме те щоб насолодитись відпочинком.
У відгука 0 коментарів
Ольга Тудан
А сьогодні приготувала пудинг по рецепту з книжечки. Швидкий і легкий в приготуванні, не могла дочекатись поки мине 4 години застивання в холодильнику. Цей десерт став одним з улюблених у нас з чоловіком. Неодмінно буду готувати ще.
У відгука 0 коментарів