katia.okseniyk
katia.okseniyk
Новачок
Відгуки katia.okseniyk
Коментарі katia.okseniyk
Отримано лайків
0 Like
katia.okseniyk
Після першого вдалого сливового варення приступила до абрикосового. Вирішила спробувати різні види, тому готую кожного вареннячка з розрахунку на кілограм фруктів. Відокремила абрикоски від кісточки, вирішила не перетирати через сито). Довела до кипіння, додала 2 ложки цукру змішаних з пачкою Желфікс Dr.Oetker 2:1. Потім додала решту цукру та кипітила ще 4 хвилинки. Залила в банки і раділа можливості бути експертом. Смак, аромат та колір просто не перевершені. Хочу зазначити, що я готую усе за рецептами та не люблю вигадувати нових чи змішувати фрукти. Ніколи не думала, що може вийти така смакота. Тепер я знаю, як правильно робити варення, та що з впевненістю можна рекомендувати друзям!
У відгука 0 коментарів
katia.okseniyk
На вигляд Желфікс нагадує желатин, трішки світліший, без запаху. В основі даного пектин, натуральний згущувач рослинного походження. Раніше варення варила довго, цукру брала кілограм на кілограм Згідно інструкції цукру використовується менше та час приготування скорочується. Я готувала варення зі слив, згідно зазначеного рецепту. Спочатку вимиті сливи відокремила від кісточок, через сито не перетирала (люблю коли у варенні є шкірки), відміряла 1 кг. Вміст пакетика Желфікс змішала з 2 ст.л. цукру, всипала в 1 кг. сливок, ретельно перемішала і, постійно перемішуючи довела до кипіння. Додала решту цукру, що залишився, постійно перемішуючи, ще раз довела до кипіння. Після чого варила 4-5 хв. Зняла з вогню та розлила у баночки. В мене вийшло 2 півлітрові банки смакоти. Варення спочатку рідке, проте як охолоне стає густим. Найважчим виявилося потерпіти, щоб відразу не з’їсти ). Я думаю, що під час використання даного методу приготування варення залишається більше вітамінів, оскільки час приготування мінімальний. Дуже сподобався кінцевий результат, особливо порадував колір (просто казковий). Рекомендую усім до використання !
У відгука 1 коментар
katia.okseniyk
#желфікс #DrOetker #DrOetkerNaproby #Naprobyua Щиро дякую Na Proby та DrOetker за можливість бути експертом. Отримала свій набір для тестування, із задоволенням буду варити варення та ділитися рецептами.
У відгука 0 коментарів