Nicasollo
Nicasollo
Експерт
Відгуки Nicasollo
Коментарі Nicasollo
Отримано лайків
2 Like
Nicasollo

Враження від тестування Topicrem

З Topicrem я більше не турбуюся про сухість шкіри. Тепер вона дуже ніжна та м'яка. Емульсія з приємний ароматом чудово пом'якшує та живить шкіру завдяки вмісту натуральних компонентів. Дуже зручно, що Topicrem має легку текстуру, тому швидко поглинається. При цьому забезпечує тривалий захист. Ще важливим чинником є те, що засіб дерматологічно протестований і підходить для ніжної дитячої шкіри. Буду користуватися і надалі, адже Topicrem став ідеальним вирішенням проблеми сухої та чутливої шкіри.
У відгука 0 коментарів
Nicasollo

Перше враження про Topicrem

Вже більше тижня тестую ультра зволожуючу емульсію для тіла Topicrem. Можу з упевненістю сказати, що ця емульсія стала для мене справжньою знахідкою і допомогою в холодну пору для моїх рук. Коли я тільки отримала продукцію, шкіра моїх рук була дуже сухою, лишалися тріщинки, які приносять жахливий дискомфорт. Звичайні креми для рук викликали почервоніння і неприємно пощипували. Так я зрозуміла, що у мене чутлива шкіра. А під час користування Topicrem жодних пощипувань чи почервонінь, навпаки тріщинки загоїлися, а шкіра рук стала дуже ніжною та приємною на дотик. Емульсія значно покращила вигляд моїх рук. Чудово підходить для всієї родини, економна у використанні. Дуже сподобався ніжний аромат. Наразі це краще рішення для моєї чутливої шкіри. Користуюся 2-3 рази на день, цього вистачає для відчуття м'якої на дотик та шовковистої шкіри.
У відгука 0 коментарів
Nicasollo

Порошок, що зберігає яскравий колір ваших речей!

Хочу поділитися враженнями після прання кольорових речей з пральним ЕКО порошком TRONA Color. Постіль я прала при +40. Мийний засіб добре виполіскується, постіль після прання зберегла яскравий колір, ніжна на дотик, чиста і з приємним ароматом. Під час тестування недоліків не виявила. Єдине, коли набираєш порошок мірною ложечкою засіб потрапляє на шкіру, але жодних алергічних реакцій не викликає.Тому вважаю це незначним недоліком упаковки. А сам порошок дуже добре справляється зі своїм завданням - відпирає навіть сильні забруднення, не містить шкідливих фосфатів та цеолітів та запобігає утворенню накипу на деталях пральної машини. Тому можу рекомендувати його друзям і сама буду користуватися🙂
У відгука 0 коментарів
Nicasollo

Прання з турботою про довкілля!

Сьогодні хочу поділитися враженнями після прання дитячих речей з ЕКО порошком TRONA Sensitive. На упаковці мийного засобу вказано наявність екологічного сертифікату, є правила та умови використання, детальний склад. Отож інформація на упаковці доступна і зрозуміла. Дитячий одяг я прала в машинці при температурі +40, в режимі "Бавовна". Як результат, порошок відмінно відіправ дитячу білизну, вчорашні плями від томатного соку, масні плями після обіду та плями від трави після вечірньої прогулянки. Виправний одяг має приємний запах і м'який на дотик, колір не вимився. Порошок якісно відіправ речі і ще він гарно виполіскується. Ще важливим фактором є те, що пральний засіб TRONA не викликає алергію і не подразнює шкіру. Він є економним, мені вистачає 3-4 мірних ложок для середнього забруднення. На упаковці вказано, що він дезинфікує і безпечний для пральної машини, так як при пранні не утворюється накип. Наразі недоліків я не виявила, хіба що такий порошок потрібно замовляти в інтернеті, на полицях магазинів в моєму місті я ще не бачила порошків TRONA.
Висновок: завдяки такому тестуванню я знайшла для себе якісний порошок від українського виробника за доступною ціною.
У відгука 4 коментарів
Nicasollo

Якісний порошок TRONA від українського виробника.

Я розпочала тестування з порошка TRONA Universal. В першу чергу звернула увагу на те, що порошок є безфосфатним та екологічним, в склад входить так звана египетська сіль. Тому після прання отримуєш не лише чистий одяг, а й турботу про довкілля. Приємно, що порошок від українського виробника і має сертифікат відповідності. Тестувала мийний засіб TRONA Universal я на білому та світлому одязі при невисокій температурі. Маю такий режим в пральній машині Мікс 20. Як висновок - порошок повністю виконав своє завдання, одяг після прання став білосніжним та приємним на дотик, не викликає подразнення на чутливій шкірі. Дуже зручно, що є мірна ложечка всередині, для слабкого забруднення вистачає 2 ложок, тому засоба вистачає надовго. Пральний ЕКО порошок TRONA Universal має дуже приємний та нерізкий запах, текстура дрібна із синіми та червоними вкраплинками. Після прання дійсно переконалася, що засіб є ефективним та безпечним. Однозначно порекомендую його друзям і сама буду користуватися. Підтримую українського виробника.
У відгука 12 коментарів