Наталія Марченко
Наталія Марченко
Знавець
Відгуки Наталія Марченко
Коментарі Наталія Марченко
Отримано лайків
8 Like
Наталія Марченко

Тестування №2

Підійшла черга тестувати кисіль для ледацюг :). Залив окропом і насолоджуйся. Це для мене :).
Все, як і на тих киселях, які треба заварювати: на упаковці є український варіант, розписано склад, харчова (поживна) цінність, енергетична цінність і, звісно, строки придатності. І, знову ж таки, великими літерами виділено, що товар може містити сліди глютену та молока.
Першим на цей раз пішов в роботу кисіль з лісовими ягодами.
Кисіль вийшов дуже смачний. Насичений смак лісового різноманіття. Колір дуже класний (камера, на жаль, не передеє).
Дуже густий, блище до желе (якщо любите більш рідкий варіант – сміливо добавляйте більше води).
В міру солодкий. Кислинка присутня. Тут солодкість можна корегувати тільки кількістю води. Або більш рідкий і менш солодкий, або більш густий, але солодкий.
Дуже порадували шматочки ягід. Наче попав зненацька із зими в літо.

В цій пачці порція на одну людину. Дуже заощаджує час. Зручно, коли захотілося тут і зараз. Зручно брати на роботу, на відпочинок. Коли немає можливості стояти біля плити. Коли дитина каже: хочу кисіль. No problem. Хочеш – буде! А ще краще: «А зараз ми з тобою приготуємо швиденько» (бо з цим завданням і дитина справиться).

P.S.: Треба зразу ретельно розмішувати, бо загущується дуже швидко.

#готую_з_naprobu #naprobuua #naprobuua_DrOetker #DrOetker #naprobuua_відгуки

Посилання на відгук: https://www.instagram.com/p/C1PXhtbtzSX0ia_qWvTxMNvHExkNedj-CIbA7Q0/
У відгука 0 коментарів
Наталія Марченко

Тестування №1

Вдруге мені пощастило тестувати продукцію Dr. Oetker. Вже тестувала засоби для випічки та декорування до Великодня (і не тільки). А зараз буду смакувати киселиками.
Відкрила коробку с киселями, аж настрій піднявся. Дивишся на упаковки – вони такі яскраві та апетитні, що, здається, і робити нічого не треба, вже і так смачно))))
13 упаковок, різноманіття смаків. Серед звичних для нас смаків полуниці, малини та вишні побачила кисіль із лісовими ягодами та з журавлиною. О! Це я люблю!

Розпочати тестування вирішила з киселів, для приготування яких потрібні «більш складні маніпуляції». Тобто не просто, залив – і готово.
Спочатку першою хотіла зробити журавлину, бо дуже люблю її смак, а вона не частий гість у нас. Але потім вирішила, що ні. Спробую щось більш буденне. Раптом знадобиться внести якісь коригування. Хочеться, щоб журавлина вийшла ідеальною)))))
Першопрохідцем обрала вишню.
З інструкцією проблем не було. На упаковці є український варіант. Також розписано склад, харчова (поживна) цінність, енергетична цінність і, звісно, строки придатності. Дуже сподобалося, що великими літерами виділено, що товар може містити сліди глютену та молока.

Мої враження та коригування:
1. Зразу вирішила цукор добавляти не в суміш, а в воду. По-перше, так він 100% розчиниться. По-друге, не буде залишатися на стінках ємності, в якій розводили суміш для киселю.
2. Цукор добавляла ложками зовсім без гірки. Бо були побоювання, що на 500 мл. води може бути забагато цукру. Не помилилася. Навіть в такій кількості для мене дуже солодке і вишнева кислинка ледь пробивається. Але, все ж таки, пробивається.
3. Якщо ви любите густий кисіль, ну так, щоб після охолодження їсти ложкою, то така кількість води – норм. Якщо любите питний варіант, то сміливо добавляйте ще 100-200 мл. Я люблю і перший і другий варіант, то мені все нормально. Під настрій)))
4. Якщо ви не любите скоринку, яка з’являється після охолодження, накрийте ще гарячий кисіль харчовою плівкою «в контакт» і буде вам щастя. Це так, маленька порада.
5. Ну і про сам кисіль. Смак насичений. Можна сказати, що це смак дитинства. Вишневий кисіль ми варили і влітку (зі свіжої вишні, зразу з дерева), і взимку (з консервованої). Nostalgie. Колір саме вишневий. Не червоний, не малиновий, а такий, як треба. Дуже класний варіант, якщо вам не хочеться возитися на кухні, а хочеться зараз і зразу. Швидко, смачно, легко.

#готую_з_naprobu #naprobuua #naprobuua_DrOetker #DrOetker #naprobuua_відгуки

Посилання на відгук:
https://www.instagram.com/p/C081bCnNhZsQOVbF8-pFXVZsXfkYLxsi-g64jo0/
У відгука 0 коментарів
Наталія Марченко

Початок)))

Отримала сьогодні для тестування набір киселів від Dr. Oetker. Сподіваюся, це буде смакота з ароматом дивовижного, мирного, нашого вільного українського літа!

#готую_з_naprobu #naprobuua #naprobuua_DrOetker #DrOetker #naprobuua_відгуки

Посилання на відгук:
https://www.instagram.com/p/C06k5-CtnBzF-m8e2EDwKVRykVtc3jLMEhtdTc0/
У відгука 0 коментарів
Наталія Марченко

Випробування №2

Нарешті прийшов час пекти паски)))) Дріжджі, цукрова пудра, ванільний ароматизатор і желатин були дуже доречними))))
Повторюся враженням про дріжджі з мого першого відгуку: дріжджі – це дуже важлива, я б навіть сказала – головна складова при випіканні здоби!
Що можу сказати? Все просто супер! Просто чудово, що дріжджі Dr. Oetker не потрібно активувати – змішав з борошном і все, вони працюють! Тісто як пух. Дірочки, бульбашки – все як має бути. Живе. Працювати з ним – одне задоволення!
Пасочки вийшли просто чудові. Аромат ванілі не перебиває навіть апельсинова цедра. Швидше навпаки – вони дуже доповнюють один одного.
Глазур я вже багато років роблю без яєць. Цукор (або цукрова пудра) + вода + желатин. Глазур виходить відмінна, не кришиться, не ламається. Єдине, потрібно все робити дуже швидко, бо, завдяки желатину, вона дуже швидко застигає. Желатин показав себе на 5 балів.
Посипка на пасках виглядає шикарно. Перламутрові намистинки – просто вищий клас.
Всією продукцією Dr. Oetker залишилася задоволена. Все стало в нагоді, «до місця» і вчасно.
Залишається тільки сказати величезне дякую сайту naprobu.ua і Dr. Oetker.

#готую_з_naprobu #naprobuua #naprobuua_DrOetker #DrOetker #naprobuua_відгуки

Посилання на відгук в Instagram: https://www.instagram.com/p/COV4tZvnhkx/
У відгука 0 коментарів
Наталія Марченко

Випробування №1

Прийшов час випробувати продукцію Dr. Oetker.
Дуже порадувало, що за умовами конкурсу немає обмежень в рецептах. Тобто, це не обов’язково має буди Паска (хоча, вона теж буде).
Дуже люблю балувати близьких часниковими пампушками до борщу і давно хотіла випробувати новий рецепт, що пидгледіла на Youtube. Завдяки тестуванню всеж-таки зважилася на це.
З усього набору мені знадобилися тільки дріжджі, але, погодьтеся, дріжджі – це дуже важлива, я б навіть сказала – головна складова в дріжджовий випічці!
Що можу сказати? Все просто супер! Просто чудово, що дріжджі Dr. Oetker не потрібно активувати – змішав з борошном і все, вони працюють!
Пампушки вийшли просто шикарні! М'які, пухкі і, головне – смачні! Ні, не просто смачні, а дуже смачні! І тепер дріжджі Dr. Oetker будуть завжди у мене в «засіках»))))
#готую_з_naprobu #naprobuua #naprobuua_DrOetker #DrOetker #naprobuua_відгуки
У відгука 14 коментарів