OlianaZaika
OlianaZaika
Експерт
Відгуки OlianaZaika
Коментарі OlianaZaika
Отримано лайків
3 Like
OlianaZaika

Амура смакує

Тиждень тестування й спостережень за смаками й уподобаннями домашньої улюблениці минув дуже швидко. Я сказала б, що любов до корму Gourmet® Gold виникла з першого "нюху". Смакування корму Purina Gourmet Gold з качкою, морквою і шпинатом пройшло в радість, ще недочекавшвись поки викладуть корм у тарілку, Амура почала їсти з баночки. Спочатку злизала желейний шар й з апетитом прожувала вологі шматочки качки в паштеті; порадували запашні яскраві овочі -зелений шпинат і оранжева морква - корисно і гарно. Амура рекомендує!
У відгука 1 коментар
OlianaZaika

Початок тестування і перші смакові переваги

Перше знайомство з посилочкою від GOURMET Gold вразило вишуканістю-елегантністю й різнобарв"ям смаків, що задовільнить найвибагливішого гурмана -пухнастика й турботливого господаря. Жестяна баночка GOURMET Gold (85г) зручна у зберіганні корму й легко відкривається. Щодо інформації про склад, рекомендації до вживання продукту, то виникли труднощі у прочитання самого тексту-дуже дрібний шрифт (так що , найдопитливішим - лупа в поміч). Дещо більшим шрифтом - номера гарячої безкоштовної лінії для споживачів - цінно. Упаковка справді золота - естетисно оформлена, вловлюється легкий аромат делікатесу ще закритої баночки, що відразу хочеться відкрити й перейти до головного - дегустації й замилування цього дійства...
У відгука 2 коментарі
OlianaZaika
Хочу подякувати порталу " На-Пробу" за можливість смакувати, експериментувати й урізноманітнювати своє життя якісними й корисними продуктами. Зокрема, знайомство з продукцією АХА стало мене відкриттям, що сніданок може бути швидким у приготуванні, естетично принадним й різноманітним. Практичним фаворитом у даному тестуванні для мене стали Подушечки вівсяні AXA HARMONY - фруктово-ягідні й овочеві салати, парфе, подушечки з молоком і як самостійний перекус - покорили нашу сім"ю.
У відгука 0 коментарів
OlianaZaika
Своїми Кашами вівсяна з чорницею АХА PREMIUM поділилася з подругами, а собі на пробу купила Кашу вівсяну з журавлиною АХА PREMIUM. Хочу сказати, що * зручно й швидко, коли часу обмаль, а поснідати хочеться корисно; *смачно - тоненька, ніжна, солодка, цільна вівсянка (без тягучої клейковини) + натуральні шматочки сухих ягід журавлини додають кислинки; *доступно -і за ціною, й асортиментом, представленим у всіх супермаркетах мого міста.
У відгука 0 коментарів
OlianaZaika
Усі мюслі АХА дуже гарно смакуються дорослими самостійно:закинув у рот, хрумаєш, а тобі смачно, солодко, корисно й відчуття голоду по-маленьку зникає. А для дітей застосувала таку хитрість - подаю мюслі з молочною кашею (1-2ст.л.) і мюслі з вершками +творогом, в кожній ложечці "маминого основного сніданку" знаходять хрустку медову вівсяночку, кисленьку ягідку журавлини чи винограду, насінинки льону, поживний горішок кеш"ю чи кокоса. Такщо виходить дитяча лінія здорових сніданків, полуденків й перекусів в поміч мамі)
У відгука 0 коментарів