Sveta90
Sveta90
Новачок
Відгуки Sveta90
Коментарі Sveta90
Отримано лайків
0 Like
Sveta90
Тестую пасту вже декілька днів і уже чим з Вами поділитись. 1) Туба у пасти приємна: гладка, податлива до тиску, і що найважливіше - стійка у вертикальному положенні. Отвір для пасти надійно запаяний поліетиленом. 2) А тепер трішки напишу про саме важливе як на мене! Крім великої кількості фтору 1 040 одиниць, містить ацетат стронцію! З курсу хімії пам'ятаю , стронцій є радіоактивним компонентом, який заміщає кальцій в кістках! Насторожує! Скажу чесно, я побоялася відразу користуватися. Та отримала консультацію людини яка має великі знання що саме і як можна застосовувати. Вона пояснила, що це якраз той компонент, за рахунок якого відбувається закупорювання каналів, які проводять больовий імпульс до нервових закінчень зуба і цей компонент являється спеціальною технологією, затвердженою і запатентованою фірмою GlaxoSmithKline. Все абсолютно безпечно, інакше б її не допустили до продажу. 3) ЕФЕКТИВНІСТЬ порадувала. Наліт знімає відмінно, освіжає відчутно, ясна під час застосування жодного разу не кровоточили. 4) Піниться в міру. 5) Підходить для аплікацій на чутливі ділянки-є ефект Навіть і посварити її особливо нема за що, так, і чи треба?
У відгука 4 коментарів
Sveta90
Сьогодні отримала посилку для тестування! Дуже приємно бути експертом дійсно якісної продукції. Я експерт уже вдруге і моєму захопленню від тестування немає меж))))) Хочу відмітити, що виробник пасти дійсно цінує своїх споживачів. Рекламний буклет який був всередині дуже-дуже якісний та дорогий, колись часто по роботі замовляла поліграфію так приблизно знаю ціну за таку роботу. Для себе давно зробила висновки, що виробник якісної продукції ніколи не шкодує грошей на ту ж саму поліграфію. Окрема подяка за пісочний годинник, тепер завдяки йому я зможу з дитиною весело та саме головне правильно по часу чистити зубки. Зубна щітка теж дуже класна! Я користуючись електронною щіткою та коли я побачила щітку зубну, що йшла в наборі для тестування, відразу виникло бажання і її протестувати)))) Зубна щітка досить стильна та приємна на дотик. Зубну пасту ще не спробувала та вечором обов'язково розпочну повноцінне тестування. Бажаю всім гарного тестування та здорових зубчиків))))
У відгука 0 коментарів
Sveta90
Дякую за можливість протестувати дану пасту. До речі, вчора я була у стоматолога так лікар порадив спробувати пасту цього ж виробника. Цікаво буде тестувати зубну пасту так як при тестуванні звертаєш увагу на такі речі, що при звичайному використанні можливо й уваги не звернула. А моє тестування так ще й буде доволі цікаве тим, що якщо будуть зміни так їх зможе озвучити мій лікар, тому що у мене з ним запланована ще одна зубна "маніпуляція " майже через три неділі. Бажаю всім вдалого тестування та здорових зубів))))
У відгука 0 коментарів
Sveta90
А я завжди з Польщі привожу собі мюслі, хоча інколи купувала в супермаркетах продукцію українського виробництва. Сьогодні вперше спробувала мюслі фірми AXA. Смачні. я спочатку їх без молока спробувала, але вчасно зупинилась і далі їла з молоком. Цікаво спробувати ще з фруктами.
У відгука 1 коментар
Sveta90
Дуже хочу потрапити до списку експертів так як обожнюю мюслі, подушечки. Всім бажаю гарного настрою!
У відгука 0 коментарів