Katarina.sk
Katarina.sk
Експерт
Відгуки Katarina.sk
Коментарі Katarina.sk
Отримано лайків
28 Like
Katarina.sk

Теплий, остигший або з морозивом.

Наші думки з чоловіком розділилися, як смачніше вживати кисіль. Мені сподобалось саме даний кисіль їсти теплим. Та й довго чекати не було бажання, адже він такий смачний! Чоловік же спробувавши остигший кисіль, сказав, що так він набагато смачніший. А от син додав до теплого кисілю ванільне морозиво і так всій нашій родині засмакувало ще більше.
Тому даний напій точно сподобається кожному, адже його можна вживати гарячим, холодним, а також з додатками.
Також хочу зауважити, що спробувавши всі смаки, ми так і не змогли обрати фаворита. Тому одностайно вирішили, що всі киселі смачні.
У відгука 0 коментарів
Katarina.sk

Смак перевершив очікування

Вперше за час тестування продукції в проекті naprobu.ua, тестовий набір закінчився раніше, ніж сам період тестування! І це тому що кисіль виявився ну дуже смачним. По-перше, приготування настільки просте, що навіть дитині це під силу. Не потрібно варити та додавати цукор і це дуже зручно. Ми з родиною в теплу пору року ходимо в походи і залишаємось інколи на ночівлю на свіжому повітрі, тому такі киселі в якості солодкого напою будуть справжньою знахідкою!
По-друге, смак настільки збалансований, що й нічого не хочеться змінювати. Помірна кислинка, не приторний, цукру достатньо, а ще відносно не велика калорійність на одну порцію.
Насправді, я була здивована, коли в киселі побачила ягоди. Син, спробувавши напій, сказав, що він схожий на той, що я влітку готувала з малини та смородини. Тому я ставлю високу оцінку даній продукції.
У відгука 0 коментарів
Katarina.sk

Киселі - фаворити нашої родини

Декілька років тому я вперше спробувала киселі Dr.Oetker. І скажу без прикрас, що це найсмачніші киселі з тих, що я купувала. І от я отримала набір на тестування. Чесно, навіть була здивована, що з'явилися такі смачні киселі зі шматочками ягід. Смак помірно насичений, приємний ягідний, без хімічного післясмаку. Спробували всією родиною всі смаки і навіть не обрали фаворита, бо кожен кисіль смачний 👌
У відгука 0 коментарів
Katarina.sk

Продукція, якій я довіряю роками

Здається нещодавно отримала набір Dr.Oetker на тестування, а от воно вже добігає до кінця.
Чесно кажучи, я дуже давно користуюсь даною продукцією. Особисто мої фаворити розпушувач, ванільний цукор та пудинг. Тому що вони мої незмінні помічники на кухні.
За час тестування встигла використати весь розпушувач, дріжджі, ванільний цукор. Та й вже поповнила запаси в "Метро". Прихопивши ще декілька пачок пудингу 😉
Для мене важлива незмінна якість. Коли ти впевнений в кожному інгредієнті, готувати не тільки просто, а ще й в задоволення. Коли випічка має приємний ванільний аромат, пухка, ніжна, зрозуміло, що справа не тільки у вмінні господині 😊
#naprobuua #naprobuua_Dr.Oetker #Dr.Oetker #naprobuua_відгуки
У відгука 0 коментарів
Katarina.sk

З Dr.Oetker неймовірна випічка

Продовжую тестувати продукцію Dr.Oetker. Сьогодні квартиру наповнив приємний ванільний аромат. І не таким вже похмурим день здається, коли до кави готуєш смачнезні гарбузові вафлі.
Отже, ділюсь рецептом.
100 мл гарбузового пюре
150 мл молока
2 яйця
170 гр борошна
1 ст.л. цукру
1 ч.л. розпушувача Dr.Oetker
ароматизатор "Ваніль" Dr.Oetker
дрібка солі
кунжут

Гарбуз приготувала на пару. Коли остиг, збила блендером. В мірну чашу додала гарбузове пюре до позначки 100 мл. Далі влила молоко, додала цукор, ароматизатор "Ваніль", жовтки. Перемішала до однорідності.
В борошно додала розпушувач та сіль. Борошно всипала в молоко, розмішала до однорідної маси. Всипала кунжут (приблизно столову ложку). Можна і без нього. Просто мені так смакує.
Білки збила до стійких піків. Обережно ввела в тісто.
Випікала 6 хвилин у вафельниці.
Смак неймовірний!
#naprobuua #naprobuua_Dr.Oetker #Dr.Oetker #naprobuua_відгуки
У відгука 19 коментарів