Олена Довгаль
Олена Довгаль
Експерт
Відгуки Олена Довгаль
Коментарі Олена Довгаль
Отримано лайків
2 Like
Олена Довгаль

Желефікс - ти мій помічник

Раніше, ще у дитинстві, я спробувала кизилове варення, яке стало мої улюбленим. Ставши мамою та дружиною, я спробувала зварити це варення....о...скільки часу я витратила((( і отримала массу, яка не мала нічого подібного до "варенн". Моя кулінарія з варива варень на деякий час завершилась...до того часу, коли я отримала чудодійний набір Желефіксів. "Цього разу повинно вийти" (лимонний джем вийшов же))...Закупивши 4 кг кизилу т, за допомогою 2 пакетиків желефіксу, у мене вийшов чудовий кизиловий джем з кісточками! Дякую тобі, Желефіксе!
У відгука 0 коментарів
Олена Довгаль

Растишка - смакота)))

Тестуємо далі сирочки)))) З набору - вже все зїдене, тепер купуємо в атб))). Якість та смак - на відмінно.
У відгука 0 коментарів
Олена Довгаль

Желефікси))

Раніше ніколи не варила джеми та варення, та з допомогою Желефіксів, які прийшли у пакунку на тестування, моя родина буде ласувати смачненьким))
У відгука 0 коментарів
Олена Довгаль

Смакота

Моя донька, вранці не дуже любить молочну продукцію, однак, сирок Растішка з персиком, яке ми отримали для тестування, замінює нам сніданок. Самчно, корисно та зручно))
У відгука 1 коментар
Олена Довгаль

Супер

Дякую за організацію такого тестування. Напишу про сирок, який ми тестували перший - це персик-яблуко: густа масса, без комків, ніжна консинстенція. Смакові якості фруктів виражені не дуже яскраво (що дуже задовольнило мою донечку та мене). Задоволена)))
У відгука 0 коментарів