TiaGreygann
TiaGreygann
Новачок
Відгуки TiaGreygann
Коментарі TiaGreygann
Отримано лайків
0 Like
TiaGreygann
І ось прийшов час підсумувати моє тестування серії "Молочко для волосся" від ТМ Nivea. Загалом, скажу, що і шампунь, і бальзам мені підійшли. Головні переваги і особливості цієї серії можна сформувати у вигляді списку: 1)Приємний запах, що довго залишається на волоссі 2) Волосся не електризується 3) При використанні цієї серії впродовж двох тижнів кінчики не січуться (Постриглась якраз перед першим використанням; раніше починали сіктись приблизно на протязі тижня після відвідин перукарні) 3) Волосся довше залишається чистим і охайним 4) Волосся легко розчісується, не заплутується як раніше 5) При митті голови і шампунь, і бальзам швидко вимиваються 6) Через два тижні використання можу сказати, що волосся стало більш блискучим, м'яким, слухняним і, принаймні візуально, здоровим. При усьому позитиві є два моменти із більш негативним забарвленням: 1) Швидко витрачається. Шампунь не дуже активно піниться (можливо,це і плюс з "хімічної" точки зору, та зараз я про більш "практичний" момент), тож для того, щоб добре нашампунити цілу голову, треба використовувати його дещо більше. Хоча, це цілком можна компенсувати за рахунок того, що мити голову можна рідше, але тим не менш, є отаке зауваження 2) Кришечка. Кришечка ну дуже незручна (це не вперше я відмічаю цю особливість у шампунів Nivea). Одного разу я об неї мало не зламала ніготь, та і загалом, щоб відкрити її мокрими руками, треба постаратись. Отаким чином, підсумовую свій двохтижневий досвід використанням серії "Молочко для волосся" від ТМ Nivea. Позитивні моменти переважають, негативні - не такі вже й критичні, тож з великою ймовірністю, я куплятиму цю серію надалі. Дуже вдячна порталу На пробу! за можливість протестувати цей шампунь та бальзам:)
У відгука 0 коментарів
TiaGreygann
Продовжую тестування шампуня та бальзаму серії "Молочко для волосся" від ТМ Nivea. Перш за все, приємним відкриттям стало те, що волоося після миття довший час зберігає охайний вигляд і швидко не брудниться,щодля мене дуже актуально,бо в мене маленька дитина і іноді банально немає часу помити голову, а потім, на другий день, стає соромно виходити з дому. З продуктами цієї серії можна розслабитись, знаючи, що тепер будеш схожа на нормальну людину:) Ще одне спостереження: перед самим початком використання шампуню і бальзаму "Молочко для волосся" я в перукарні підстригала посічені кінчики. Зазвичай після цієї процедури десь на протязі тижня кінчики знов починали "пухнастіти", але зараз нічого такого немає - волосся акуратненьке і нічого не січеться, що також великий плюс. Також з позитивного - ще недавно в мене дуже випадало волосся, мало не жмутами, а з початком використання цієї серії кількість випадаючого волосся зменшилось.Звісно, це можливо співпадіння, тому що волосся почало лізти після пологів, зараз я ще годую дитину, цілком ймовірно,що це і гормони вгамувались, але цей факт мушу відмітити. Із мінусів я зазначу одне -кришечка шампуня. Ну дуууже важко відкрити її, особливо коли мокрі руки. На разі все) Згодом підсумую свій досвід використання цієї продукції)
У відгука 0 коментарів
TiaGreygann
С понедельника начала тестирование серии "Молочко для волос" от ТМ Nivea. От первого применения только положительные эмоции:) Шампунь в меру пенится, хорошо смывается, у бальзама приятная текстура, быстро вымывается. Запах приятный, ощущается на волосах и на следующий день. Волосы после мытья блестящие и мягкие, и, что я особенно подметила, не электризуются (есть у меня специфическая расческа, после которой они очень наэлектризованы, стараюсь ей не пользоваться, но она почти один в один с "нормальной" расческой, так что иногда могу за нее схватиться). В общем, это было приятное открытие. Пока наблюдаю, как волосы будут вести себя дальше, особенно мне интересно, как долго они будут чистыми, а то после некоторых средств уже на следующий день после мыться, бывало, выглядели не слишком опрятно. Ждите еще отзывов:)
У відгука 0 коментарів
TiaGreygann
Получила сегодня посылочку - отличный подарок к 8 марта:) К своим волосам всегда относилась очень трепетно, но после родов их состояние несколько ухудшилось, так что хорошее ухаживающее и восстанавливающее средство для меня весьма актуально. Завтра запланирован визит в парикмахерскую, после чего с радостью примусь за тестирование шампуня и бальзама:) Очень рада оказаться в списке экспертов:)
У відгука 0 коментарів