Ірина Карвацька
Ірина Карвацька
Знавець - Блогер
Відгуки Ірина Карвацька
Коментарі Ірина Карвацька
Отримано лайків
16 Like
Ірина Карвацька

Anew Protinol від Avon, 3 відгук

Я планувала зробити розгорнутий відгук з фото до-після 😔 та в наші двері постукала війна..

Я ніколи не забуду той страшний ранок і 44 пропущених виклики від мами. Ми швидко зібралися і поїхали до батьків. Добре що я кинула в косметичку сироватку, яку отримала на тестування та зволожувальний крем. Такий і був мій щоденний догляд останнім часом.

Я довго не могла написати відгук, слова не складалися до купи через весь той жах і біль, який щодня нас переслідує 🥺
Дякую, що продовжили нам термін на написання анкети і відгуку 💛

Після свого тестування можу з впевненістю сказати, що сироватка мені підійшла і подобається. Використовую двічі на день, вранці і ввечері, в дуеті зі своїм зволожувальним кремом від clinique. В результаті шкіра зволожена і бархатиста на протязі всього дня. Розхід у мене дуже економний. Я вже для себе визначила, що для моєї шкіри ідеально 2-3 натискання. Якщо брала більше - з'являлися висипання. Мімічні зморшки навколо очей заповнились і стали менш помітними. На такий результат я і очікувала. У порівнянні з минулими моїми сироватками, ця мені подобається найбільше.

Я сподіваюся, що ви та ваша сім'я зараз в безпеці 🙏💛
У відгука 0 коментарів
Ірина Карвацька

Тестування продовжується..

Сьогодні четвертий день мого тестування сироватки Anew Protinol від Avon. Сироватка мені надзвичайно сподобалась ☺️ Вона має легкий та приємний аромат квітів, приємну гелеву текстуру, яка швидко вбирається шкірою та просто неймовірний відтінок з шимером 😻 я ще таких не зустрічала.

Користуюся вранці і ввечері, на очищену шкіру обличчя (пінкою для вмивання), після сироватки ще наношу зволожувальний крем. В мене на все обличчя йде три натискання.

Хочу відмітити, що за чотири дні користування я вже бачу зміни, шкіра дуже приємна, бархатиста та зволожена на протязі всього дня. Дрібні зморщечки біля очей стали менш помітні та зменшелись темні круги під очима.

Фото зроблене на початку тестування вранці, і на четвертий день. Не знаю, чи дуже помітні зміни на фото, та по відчуттях ця сироватка мені дуже подобається. Продовжую своє тестування.. Далі буде 🐈🐾
У відгука 4 коментарів
Ірина Карвацька

Сироватка Avon Anew Protinol

Отримала сьогодні таку красу ☺️ Дуже рада, що потрапила в список учасників тестування сироватки Anew Protinol від Avon в колаборації з журналом Marie Clare. Користуюся продукцією Avon вже років з десять, тому дуже цікаво спробувати цю новинку.

Заявлено, що в 7 денний термін сироватка відчутно покращує стан шкіри, робить її пружнішою, здоровішою, сприяє зменшенню зморшок і пор.

Маю зараз зневоднену, втомлену, тьмяну шкіру, дрібні зморщечки, 30+ вже все таки🙄 тому ця сироватка ідеально мені підходить по параметрах. Через тиждень перевірю, наскільки покращився стан шкіри. Потрібно наносити двічі на день, вранці та ввечері на очищену шкіру, а після сироватки ще можна наносити зволожуючий крем.

Розпочинаю тестування 😻
У відгука 17 коментарів
Ірина Карвацька

↠ Rich Coconut від Eveline Cosmetics – кокосове задоволення для шкіри 🌴

Вже тиждень тестую засоби догляду для шкіри з нової органічної лінійки #EvelineRichCoconut ☺️ і хочу поділитися своїми враженнями:

🥥 Ніжна кокосова пінка для вмивання - вона наче невагома хмаринка з збитих кокосових вершків. Приємно та легко очищує шкіру, надає відчуття зволоження і не стягує шкіру. Чудова пінка, мені дуже сподобалась 👍

🥥 Зволожувальна кокосова міцелярна вода для демакіяжу обличчя, очей і губ - маю велику проблему з міцелярками - 🙈мало які мені підходять. А ця підійшла 😲 ніякого почервоніння шкіри чи свербіння, дуже мяко очищує забруднення та легко впоралася з моєю водостійкою тушю🔥 Не залишає липкої плівки та не сушить шкіру.

🥥 Багатий живильний кокосовий крем для шкіри навколо очей - приємна текстура, не жирний, лягає легко та дає хороше зволоження, не залишаючи липкого сліду. Маю чутливі очі, тому ще хочу відмітити - немає ніякого печіння чи почервоніння очей, чудово мені підійшов

🥥 Мультиживильний кокосовий крем для обличчя - має легку та ніжну текстуру, шкіра приємно зволожена, швидко вбирається - можна одразу наносити тон. Чудовий варіант на день.

🥥 Інтенсивно зволожувальний кокосовий крем для обличчя - густий та приємний, дає хороше зволоження. Я використовувала наніч, так як він важчий, за попередній.

Окремо хочу відмітити:

▪️Еко - дизайн косметики - він дуже гарний та стильний 😻 скляні баночки, кришечки, схожі на кокос.

▪️Має легкий та натуральний, солоденький аромат кокосу ☺️

▪️Веганська формула, що містить до 97% компонентів природного походження, головним з яких є органічна кокосова олія.

▪️Продукція не тестується на тваринах 🐈‍⬛ для мене це дуже важливо.


В цілому, косметика мені дуже сподобалась. В комплексі дає хороше зволоження та бархатистість шкіри. Однозначно, можу рекомендувати, та буду купувати собі ще.
У відгука 1 коментар
Ірина Карвацька

Rich Coconut від Eveline Cosmetics – кокосовий рай для шкіри

Отримала на тестування набір косметики для догляду за шкірою обличчя Rich Coconut від Eveline Cosmetics.

З дитинства знайома з цим брендом, маю у них багато улюблених засобів.

Радію, що потрапила в число щасливчиків на тестування цієї eco-friedly лінійки. У складі косметичних засобів 97% компонентів натуральні, а ще продукція не тестується на тваринах, для мене це дуже важливо 🐈‍⬛

Ще мене приємно вразив стильний та зручний дизайн пакування, мінімум плівки та скляні баночки у кремів 😻 🔥

↠ До набору входить :

‧ Зволожувальна кокосова міцелярна вода.

‧ Ніжна кокосова пінка для вмивання.

‧ Багатий живильний кокосовий крем для шкіри навколо очей.

‧ Мультиживильний кокосовий для обличчя.

‧ Інтенсивно зволожувальний кокосовий крем для обличчя.

Розпочинаю тестування та поділюся своєю думкою більш детальніше тут та на своїй сторінці в інстаграмі - @fanatka28
У відгука 2 коментарі