Medunya
Medunya
Експерт
Відгуки Medunya
Коментарі Medunya
Отримано лайків
13 Like
Medunya

Збитий десерт від Др. Оеткер

Сьогодні хочу розповісти про тестування збитого десерту від Др. Оеткер. Мене завжди радує у всій продукції від Др. Оеткер те, що ви отримуєте гарантовано якісний та передбачуваний результат з мінімальними зусиллями. Так, збитий десерт можуть приготувати навіть діти. Для цього достатньо сполучити вміст пакета зі 150 мл молока і декілька хвилин збивати міксером. Із цієї кількості продуктів у вас вийде 1 л збитої суміші, яку можна заморозити, подати з ягодами чи фруктами або прикрасити якийсь готовий десерт, зробивши його ще святковішим. Радує те, що жирність такої суміші мінімальна, адже готуємо ми її з додаванням молока, а не вершків чи сметани. Я спекла пляцок, нарізала його на шматочки і прикрасила кожен шматок згори збитим десертом від Др. Оеткер, помістивши його у кулінарний шприц. Вийшло смачно та красиво. Якщо мені буде треба швидко прикрасити якийсь десерт, то обов'язково знову скористаюсь збитим десертом від Др. Оеткер.
У відгука 3 коментарі
Medunya

Желфік для швидкого приготування варення - це просто знахідка!

Отже, пишу свій відгук про Желфікс від Др. Оеткер 1:1, 1:2 та 1:3. Два тижні я тестувала продукцію від Др. Оеткер і залишилася дуже задоволеною. Продукція від Др. Оеткер відрізняється своїм неповторним стилем навіть зовнішньо6 папечки желфіксу дуже приємно тримати у руках: взяв у руку і навіть не хочеться випускати з рук, така вона гладесенька та ніжна. Приємні кольори пачечок не ріжуть око, легко запам'ятовуються, а завдяки тому, що кожна пачка Желфіксу 1:1, 1:2 чи 1:3 має свій колір, його дуже легко знайти на полиці супермаркетів серед інших виробників загущувачів для варення. Хоча, у нас в сезон варення було неможливо знайти желфікс на полицях крамниць, бо розумні господині розкупили увесь запас магазину завчасно, знаючи, який це чудовий помічник на кухні для приготування варення та джемів. Приємно радує, що інформація на пачечках українською мовою, а хто не розуміє державної мови, тому позаду пачечки спеціально намалювали красиві малюночки для того, щоб було зрозуміло як користуватись желфіксом. Також допоможе у приготуванні смачного варення і невеличка інформація "Господиням на замітку" - наче і дрібничка, але дуже приємно. Відчувається, що виробник дбає, щоб усе в усіх вдалось. Желфікс чудово допомагає заощадити кошти і не витрачати їх на зайвий цукор при приготуванні варення. Адже зараз у пріоритеті здорове харчування, і хочеться вживати якомога менше цукру. Желфікс прекрасно в цьому допоможе. І при цьому консистенція джему чи варення дійсно фантастична. Особливо порадував желфікс 3:1 з пектином із цитрусових. Я готувала із цим желфіксом джем із румбамбару та чорниць. На 700 г румбамбару та 300 г чорниць я використала лише 350 г цукру. Консистенція і смак готового джему вражає: чудовий смак непереварених ягід та фруктів при ідеальній консистенції викликає лише одне захоплення. З яблучним пектином я готувала варення із полуниць з Желфіксом 1:2, а з Желфіксом 1:1 - варення із черешні. Усі види Желфіксу отримали від мене оцінку "відмінно". Дуже люблю продукцію від Др. Оеткер, і вона мене ще ніколи не розчаровувала.
У відгука 0 коментарів
Medunya

Посилку отримала, тестую із задоволенням

Тиждень тому отримала посилочку із продукцією Др.Оеткер і увесь тиждень лише і займаюсь тим, що із величезним задоволенням тестую продукцію. Опробувала уже і збитий десерт, і желе для тортів, і різні види Желфіксу. Усе дуже-дуже сподобалось. Про кожен вид продукції напишу окремо, бо це просто смакова бомба!
У відгука 6 коментарів
Medunya

Ура! Я в проекті!

З дуже малою надією сьогодні проглянула список обраних експертів для тестування продукції від Др. Оеткер, адже за весь час, відколи я є експертом, я уже два рази потрапляла на тестування різних продуктів від Др.Оеткер. А ми ж усі знаємо відому приказку, що " бомба два рази в одне і те саме місце не падає". Але із величезною радістю та здивуванням знайшла себе у списках і у мене буде можливість протестувати нові види продукції від Др.Оеткер!!! Дуже люблю усю продукцію від цієї торгової марки і з радістю буду тестувати нову продукцію!!!
У відгука 0 коментарів
Medunya

Др. Оеткер - найкращий!

О, як же я люблю усю продукцыю выд Др.Оеткер! З ними можна творити такы чудеса кулынарії із абсолютно доступних продуктів, що аж дух захоплює! Ось мій жартівливий десерт "Пиво" із яблучного соку і желатину Др. Оеткер. Виходить і красиво, і цікаво, і смачно водночас :) Заздрю усім, хто стане експертом продукції від Др. Оеткер. Можливо, і мені пощастить стати тестувальником ще раз :)
У відгука 9 коментарів