tenisystka
tenisystka
Знавець
Відгуки tenisystka
Коментарі tenisystka
Отримано лайків
0 Like
tenisystka
Христос Воскрес, мусила дочекатись аж до Паски, щоб випробувати ще трохи желатину і посипку для глазурі на пасочки. Глазур застигла прекрасно, не липне до рук, гарно лягає на тісто. Посипки зірочки солодкі, пастельних кольорів, що мені особисто подобається. Але діти вирішили іннакше)) Тому на фото наші пасочки, прикрашені дітьми - все насипано підряд.....
У відгука 1 коментар
tenisystka
Сьогоднв ще вирішила випробувати дріжджі із посилки. Спекла булочки з корицею. дріжджі дуже швидко розчинились, менше 5 хв. Тісто гарно підійшло, пропеклось в духовці, хоча булочки були туго закручені. Загалом мені дуже сподобались. Буду надалі купувати саме ці дріжджі.
У відгука 0 коментарів
tenisystka
Продовжую тестування желатину від Dr.Oetker. Цього разу спробувала зробити йогуртовий торт, бо якраз знайшла рецепт в інтернеті. Желатин не підвів, гарно згустив мусому основу. Джуе швидко набухає і так само швидко розплавляється при нагріванні. Тому, процес готування досить швидкий. По смаку - все супер, немає гумової текстури та на смак желатин зовсім не відчувається. Буду і надалі користуватись.
У відгука 0 коментарів
tenisystka
Сьогодні одразу ж спробувала зробити наш улюблений сімейний рецепт - десерт "мозаїка" або "бите скло". Якістю желатину я задоволена. На ту кількість рідкої фракції навіть дуже добре застиг. Специфічних присмаків не відчувається. Все супер!
У відгука 1 коментар
tenisystka
Отримала посилку ще вчора. Дуже дякую за вкладені рецепти та декор. Особлива подяка за наклейки, діти розтащили)))
У відгука 1 коментар