Володимир Дячук
Володимир Дячук
Новачок
Відгуки Володимир Дячук
Коментарі Володимир Дячук
Отримано лайків
0 Like
Володимир Дячук
Через відрядження не мав змоги написати відгук в останній день. Виправляюся:))) З продукцією АХА особисто познайомився перший раз. Раніше зустрічав на полицях магазинів, але купляти не наважувався. Посилкою, яка прийшла на тестування був дуже здивований, цілих 5 великих пакетів перекусів, ще й надодачу 3 каші швидкого приготування. Отже, беззаперечним моїм фаворитом стала гранола з шоколадом. Пробував різні варіанти, і яке ж було моє здивування, коли найкраще вона смакувала у чистому вигляді, без додавання чого-небудь (півпачки кудись ділись за вечір:))). Гранолу з журавлиною подарували кумам, спробувати не довелося, але за словами похреника, йому було до смаку. Гранола з фруктами сподобалася більше з молоком, ніж сама по собі. Каша вівсяна швидкого приготування - те, що треба для швидкого і поживного сніданку, особливо коли кожна хвилина на рахунку. Подушечки з пластівцями якось зїлись швиденько за переглядом фільмів, що їх не вдалося попробувати ні з молоком, ні з йогуртом. Дуже вдала альтернатива всяким горішкам, чіпсам і т.д. Єдине, що подушечки трохи липли до зубів, але то таке... Висловлюю подяку за можлівість тестування смачної продукції. Тепер точно знаю, що буду купляти і радити друзям.
У відгука 0 коментарів
Володимир Дячук
Каша вівсяна з чорницею - це дійсно швидке рішення корисного і смачного сніданку. Прокидаєшся - вмикаєш чайник - розкриваєш пакетик - вмиваєшся - заливаєш кашу водою - вдягаєшся - снідаєш. І все це - не витрачаючи зайвих зусиль. Каша смачна, мені дуже сподобалася. Залюбки спробую інші види каш.
У відгука 1 коментар
Володимир Дячук
Спробував Хрусткі мюслі АХА (гранола) з шоколадом та горіхами з теплим молоком. Дуже смачно! Смачніше, ніж з йогуртом. Шоколад розчинився у молоці і на смак було схоже на тепле какао. Горішки і рисові кульки приємно хрускотіли. Єдиний мінус такого перекусу, якщо не зїсти мюслі швидко, вони розбухають у молоці, стають липкими і погано жуються. А взагалі дуже смачно!
У відгука 0 коментарів
Володимир Дячук
Своє перше тестування розпочав з Хрустких мюслей АХА (гранола) з шоколадом та горіхами. Оскільки пробував їх вперше, то вирішив обрати варіант - мюслі + йогурт. Йогурт брав класичний, без будь-яких домішок, щоб відчути спавжній смак. Отже, такий варіант сподобався: приємний смак, вдале поєднання хрустких кульок, горішків та шоколаду.
У відгука 0 коментарів
Володимир Дячук
Отримав свою посилочку для тестування і був приємно здивований її наповненням. До її складу ввійшли: кукурудзяні пластівці з висіками та яблучним соком АХА Harmony, вівсяні подушечки АХА Harmony, хрусткі мюслі АХА (гранола) з шоколадом та горіхами, хрусткі мюслі АХА (гранола) з фруктами та горіхами, хрусткі мюслі АХА (гранола) з насінням льону, кокосом та журавлиною, 3 пакетики каши вівсяної з чорницею та буклет експерта. Участь у тестуванні приймаю вперше, тому постараюся бути максимально об'єктивним. Розкривши посилку не втрималися з дружиною, щоб одразу ж не спробувати кукурудзяні пластівці (в чистому вигляді, без додавання чого-небудь) - смак майже такий як у дитинстві, дуже смачні і хрусткі. Але як на мене, ідеальним були глазуровані пластівці (дуже люблю солоденьке). Дякую за таку можливість, будемо тестувати!
У відгука 1 коментар