Juliamarkiv
Juliamarkiv
Новачок
Відгуки Juliamarkiv
Коментарі Juliamarkiv
Отримано лайків
0 Like
Juliamarkiv
В своїх попередніх відгуках забула вказати найважливіше. Завдяки, зменшенню часу варіння та кількості цукру джеми мають виразний смак фрукту з якого приготований, що часто губився при довгому процесі приготування та надмірі цукру.
У відгука 0 коментарів
Juliamarkiv
Написала уже декілька відгуків про Желфіксу. Враження тільки позитивні. Хочу поділитись ще своїм досвідом користування іншими аналогічними засобами, бо цього сезону уже використовувала схожий польський засіб та ще один наш український. Тому маю з чим порівняти. Так от, в кінцевому результаті різниці не відчутно. Всі три желефікатори однаково добрі. Проте, щодо доступності. Желфікс у магазинах свого населеного пункту я не знайшла, тому купила інший український засіб.
У відгука 0 коментарів
Juliamarkiv
Хочу поділитися загалом своїми враженнями від Желфіксу. Приготувала три види варення з допомогою цього засобу: порічкове, вишневе та з чорних ягід. Виділю основні особливості приготування джемів із Желфіксом: 1. Консистенція приготованих мною джемів мені подобається. В міру в'язка, желеподібна маса, що гарно тримає форму і водночас легко розділяється. 2. Процес приготування скоротився для мене в рази, що дуже важливо, адже я молода мама двох непосидючих донечок і часу завжди обмаль. 3. Оскільки, час варіння менший, то й вітамінів зберігається у джемах більше. Це теж важливо для маленьких ласунів, що будуть взимку смакувати вітамінними варенячками. 4. Із Желфіксу можна зекономити. По-перше, на цукрі: джеми які готуються із Желфіксу потребують його менше. По-друге, на лимонний кислоті, адже вона уже міститься тут. По-третє, на електриці чи газі, бо час приготування скоротився) Засіб мені підходить. Буду використовувати і надалі.
У відгука 0 коментарів
Juliamarkiv
Ну ось. Протестувала "Желфікс". Приготувала три види варення: з вишень, порічок та чорних ягід (афенів). Звичайно, фрукти кардинально різні, тому і консистенція джемів теж відрізняється. Але в усіх трьох випадках, вийшла густа желеподібна маса. 1. Отож, перший джем із порічок я готувала так: плоди очистила від плодоніжки і промила. Подрібнила в блендері та віддушила через марлю. Отриманий сік змішала з цукром та Желфіксом 1:1. Лимонну кислоту не давала, адже вона уже є у складі Желфіксу. Джем вийшов чудовий, має гарну структуру. Чудово підійде до улюблених у нашій сім'ї оладків, або ж до чаю. 2. Вишневе варення спочатку хотіла готувати за запропонованим рецептом, однак у мене вдома малі дітки, що неодмінно захочуть поласувати смачненьким, а оскільки там є спиртне, то я відмовилася від цієї ідеї. Приготувала два види джему. Із соку вишні, за допомогою Желфіксу 1:1 я зробила джем, що як і порічковий чудово посмакує з блінчиками. Окрім цього, ще приготувала варення із подрібнених у блендері самих вишень очищених від кісточок. Джем має чудову консистенцію, що ідеально підійде для начинки у пампушки та булочки. 4. Джем із афенів порадував найбільше. Маса вийшла не драглистою і не тягучою, а просто достатньо густою (ну, звичайно, тут і заслуга Желфіксу, і властивості самих ягодів). Таке варення теж буде добре як начинка для випічки. Лимонну кислоту для джемів не використовувала, зате вона пригодився для компотів, а також, щоб відмити руки від чорних ягід.
У відгука 0 коментарів
Juliamarkiv
Беру участь в тестуванні. Хочу додати відгук. Чомусь не виходить. Все пишу, завантажують фото. А відгук сам не додається(
У відгука 2 коментарі