AnnAnya8
AnnAnya8
Експерт
Відгуки AnnAnya8
Коментарі AnnAnya8
Отримано лайків
16 Like
AnnAnya8

Відгуки в соц мережах

Avon Ultra Matte
@naprobu.ua
Дякую за можливість протестувати помвду Avon Ultra Matte.
Помада має чарівний футляр, яскравий колір, м'яку текстуру. Гарно наноситься, стійка, не фарбує зуби. Лиш приємні враження від тестування.
Губна помада Avon Ultra Matte чудово підкреслить ваші губи та ідеально доповнить денний чи вечірній макіяж.
#naprobuua, #avon_naprobu #avon_naprobu_відгуки
У відгука 0 коментарів
AnnAnya8

Супер губна помада

Хочу і я залишити вдгук про неймовірно чудову помаду Avon Ultra Matte. Я досить рідко користуюся яскравими помадами, лише по святах, так як зазвичай такі помади досить важко "носити"...то розтираються, то пачкають зуби, то занадто блищать. Проте помада Avon Ultra Matte склала на мене дуже позитивне враження. Це була любов з першого погляду...найперше мені сподобався чудовий матовий футляр який дуже дорого виглядає. Ніжна приємна кремова структура, ніжний аромат, м'яко лягає на губи, не розтирається та не пачкає зуби. Загалом, лиш найкращі враження від помади.
Відтепер буду користуватися нею не лише по святам, а й використовувати в вечірньому макіяжі.
Тому губна помада Avon Ultra Matte чудово підкреслить ваші губи та ідеально доповнить денний чи вечірній макіяж.

#naprobuua, #avon_naprobu #avon_naprobu_відгуки
У відгука 0 коментарів
AnnAnya8

Перші враження

Ось і я отримала на пошті посилочку для тестування від порталу напробу.
Цього разу тестуватиму матову помаду від Avon.
В посилочці, крім самої помади був ще зразочок/тестер сироватки. Помада в фірмовій упаковці виглядає звичайнісінько, але розпакувавши мене чекав просто шикарнючий чорний матовий футляр. Він просто неймовірної краси. Неначе бархатний. Тож перше враження супер. Помада насичено червоного кольору, матова, спробувавши на руці, можу сказати, що досить стійка. Невдовзі протестую на губах, та зроблю краш тест.
Дякую за можливість тестування
У відгука 0 коментарів
AnnAnya8

Враження від серветок

Все обговорювала враження від трусиків і все безспорно чудово. Тепер ще хочу розповісти про враження від серветок.
Мені сподобалися формат та дизайн упаковок, проте велику упаковку я б радила зробити з клапаном для меньшого висихання серветок. І ще один, як на мене, мінус це те, що витягаючи одну серветку наступна витягається аж до половини і стирчить...потім приходиться запихати її назад і виходить не дужк гарно. З одного боку, якщо треба використати декілька серветок поспіль це ок, але як одну, а через 2 години іншу, то інша, та яка стирчить з упаковки вже суха. Тож ідея того що серветки тянуться,одна за іншою хороша, але краще б не по пів серветки тягнулося, а трошки. А запах дуже ніжниц і ненавящивий мені сподобався. Також сподобалася текстура і розмір серветок. Загалом по якості все супер, а от по зручності хотілося,б щоб доопрацювати упаковку
У відгука 3 коментарі
AnnAnya8

Тестування

Що ж ось ми з Дімчиком протестували нічні підгузки-трусики Pampers pants.
І стовідсотково можу сказати що це супер трусики. Нам вони підійшли цілком і повністю.
Дуже добре поглинають та не залишають попрілостей.
Особисто для нас перевірка не ніч(так як Дімчик вночі майже не пісяє)а денна прогулянка, то ці трусики цілком витримують "навантаження" навіть після пляшки компоту.
Сподобався легкий не навящивий запах підгузків, гарно "сідають", не натирають, не пережимають ніжки, але в той же час мають подвійні ніжні манжети проти протікань.
Легко одягаються і так же легко, розривами по бокам знімаються.
Також виявилися дуже зручними в сенсі привчання сина до горщика. Ні тобі ліпучок незркчних...підійшов, зняв, одягнув і далі гратися.
Дуже раді що протестували новинку і впевнені що будемо купувати надаплі нічні підгузки-трусики Pampers pants.
У відгука 2 коментарі