Яся83
Яся83
Новачок
Відгуки Яся83
Коментарі Яся83
Отримано лайків
2 Like
Яся83

Тестуємо «Желе для торту» від Dr.Oetker

Також хочу залишити свій відгук про "Желе для торту" від Dr.Oetker.
Так, як вся наша родини дуже полюбляємо солоденьке, дуже часто готуємо. Тож давно хотіла спробувати торт чиз кейк. Зверху він прикрашається фруктами і заливається желе для торту.
Продукція Dr.Oetker ідеально для цього підходить.
Беремо пакетик "Желе для торта" від Dr.Oetker і робимо все за інструкцією, яка написана на пакеті. Все реально легко: змішуємо з цукром, додаємо води, даємо закипіти, одну хвилинку прокип'ятити і обережно, ложкою, заливаємо підготовлений торт. Виходить дуже гарно. Желе на торті аж блищить.
Ще раз дякую за таку можливість, протестувати продукцію Dr.Oetker. Тепер для мене вони є гарними помічниками в приготування будь яких десертів, тортів, а також джемів та варення. Це зручно, а головне легко. Супер. Буду рекомендувати всім своїм знайомим.
У відгука 0 коментарів
Яся83

Збитий десерт Dr.Oetker -смак дитинства

На сайті naprobu.ua прийняти участь у проєкті від Dr.Oetker і отримали чудову посилку з їхньою продукцією. Просто чудово.
Діти, звісно, відразу захотіли "Збитий десерт" від Dr.Oetker.
Одне скажу, навіть діти зможуть зробити простий, легкий десерт і в одно час смачний. Він, за своїм смаком, нагадує дитинство.
Ми вирішили про експериментувати і заморозити. Яке було здивування - діти в один голос казали: "Дуже схоже на морозиво". Мені здається, якщо замінити молоко на вершки, то нічим не буде відрізнятися від морозива, а й на в паки, буде ще смачніше, бо робили ви його самі.
У відгука 0 коментарів
Яся83

Dr.Oetker

Дуже дякую за ваш проєкт.
Я неймовірно рада, що отримала таку можливість прийнять участь у тестуванні продукції від Dr.Oetker.
Отримали цілий пакунок чудової продукції. Діти були в захваті, звісно відразу хотілося все швиденько спробувати. Перший на черзі - десерт.
Ще раз дякуємо за можливість участі в проєкті.
Тепер будемо робити десерт і тортики, а також варення та джем з використанням продукції Dr.Oetker.
Буду рекомендувати всім своїм знайомим сайт naprobu.ua, щоб мали змогу знайомитися з нової продукцією.
У відгука 0 коментарів