Anna Sen
Anna Sen
Експерт
Відгуки Anna Sen
Коментарі Anna Sen
Отримано лайків
36 Like
Anna Sen

Тестування в розпалі 👍

Завдяки @naprobu.ua мені пощастило знов прийняти участь у тестуванні, дуже цікавому та корисному для мене. Мені дісталась сировотка для обличчя з вітаміном С та крем для рук від Avon. Якщо забігти наперед, то я вже можу рекомендувати ці продукти, бо я ними задоволена. Сировотка підійшла ідеально, має приємний аромат, легко наноситься, та спочатку здається, що достатньо жирна, але вона ідеально та швидко вбирається та не залишається липкою, немає обтягуючого ефекта. Після нанесення вранці можно одразу наносити макіяж, що у моєму випадку дуже зручно. Шкіра свіжа та пружна. Відчуття ніби після поживної маски. Аромат приємний, легкий. Щодо флакона, він стильний, виглядає дорого, має дозатор, зручний.
Крем для рук має достатньо виражений аромат, але не нав'язливий. Добре зволодує, середньої щільністі. Дуже швидко вбирається в шкіру та не залишає жирного чи вологого відчуття на руках. Формат тюбика класичний, приємний святковий дизайн, таким кремом можно доповнити новорічний подарунок.
У відгука 2 коментарі
Anna Sen

Розпакування посилки

Сьогодні забрала свою посылку для тестування. Це як сюрприз, бо я не знала що саме для мене підібрали експерти. Побачивши сироватку для обличчя я дуже зраділа, бо я давно хотіла спробувати сироватку Anew від Avon. Тому мені це дуже актуально, після тестування я вже точно буду знати чи підходить вона мені та який ефект я отримаю.
Крем для рук теж для мене актуально, бо я регулярно користуюсь кремами для рук, і круто, що таким я ще не користувалась. Ввечері вже розпочату тестування. Бажаю всім учасницям отримати задоволення від цього тестування. Чекаю на відгуки, щоб для себе отримати реальні відгуки і про інші товари які приймають участь в тестуванні. Всім миру і гарного настрою 💙💛
У відгука 2 коментарі
Anna Sen

Ура, я учасник тестування 😍

Дякую команді, що дали можливість взяти участь у цьому тестуванні. Компанію avon знаю дуже давно, але останнім часов рідко куплю, тому в мене тепер є можливість протестувати дуже крутий набір, та сподіваюсь, що це стане кроком до відновлення купівлі продукції цієї компанії))) Моя посылка щойно прийшла у відділення, тому сьогодні наш мене чекає цікаве розпакування🙂👍
У відгука 0 коментарів
Anna Sen

В процессе тестирования!

Тестирование идёт полным ходом. Могу сказать, что мне начинает нравиться это молочко. При первом использовании у меня было лёгкое чувство жжения на руках, но руки были очень сухие и скорее всего были микротрещинки. На следующий день при использовании уже никакого дискомфорта я не ощутила. Молочко прекрасно впитывается и увлажняет, а это для меня два важных показателях. Удобно, что он также подходит и деткам и моя дочь (3 года) с удовольствием вместе со мной мажется кремом 🙂. Уже и мужа подключила к использованию крема, чтобы моё мнение было более обширным и я понимала насколько подходит нашей семье этот крем)))
У відгука 0 коментарів
Anna Sen

Распаковка и первое впечатление

Вот и пришла моя посылочка для тестирования! Я очень рада принять участие именно в этом тестировании, так как в зимнее время у меня очень сохнет кожа всего тела. Получив посылку я сразу преступила к тестированию. Первое впечатление положительное, но пока не до конца понятное. Наносится легко, текстура приятная, нет ощущения жирности. После впитывания крема на руках было лёгкое жжение (пощипывание), возможно кожа рук сухая и потресканная. Продолжаю тестировать. Планирую так же подключить ребёнка и мужа, чтобы в конце тестирования понять насколько крем подходит для всей семьи! Всем желаю хорошего тестирования!
У відгука 0 коментарів