pazzonatali
pazzonatali
Експерт
Відгуки pazzonatali
Коментарі pazzonatali
Отримано лайків
12 Like
pazzonatali

Тестування палочок Purina DentaLife

На протязі місяця, кожного дня вручали палочку для чищення зубів нашій собаці і можу зробити ряд висновків. Продукт зручний у використанні, гарно очищає зуби не є занадто твердим. Якщо у Елі іноді можна було помітити легкий наліт на зубах то зараз його 0, зубки чистенькі, запах з ротової порожнини відсутній. Гарна заміна чищенню зубів традиційним способом. Але помітила один мінус, якщо перших два тижні собака з задоволенням згризала палечку і сприймала як ламощі, то потім вона вже не викликала такого інтузіазму і одну штучку могла гризти потрішки 3 дні. Невпевнена що особисто нам підійде на постійній основі, але як профілактичний засіб який можна використовувати час від часу( щоб не набридало собаці) будем використовувати і іншим порекомендую.
У відгука 0 коментарів
pazzonatali

Чистим зуби поїдаючи ласощі @DentaLife

1+
Враження від ласощів лише позитивні. Використовуємо тиждень, собаці подобається з задоволенням їсть. Вперше коли дали так їй сподобалось що все бігала по квартирі шукала місце де сховатись щоб ніхто не забрав. При розгризанні не утворються гострі кінці і досить легко розжовується, думаю навіть для собак в поважному віці з проблемою з зубами гарно підійде. Дуже зручний для господарів спосіб гігієни ротової порожнини для їх улюбленців, це набагато простіше ніж чищення зубів і собака з задоволенням гризе палички.
Хоча наша Еля молоденька, особливих проблем з зубами немає але як профілактика зубного каменю та для очистки від нальоту гарний варіант. Хороший та безпечний склад, жодного цукру.  #naprobuua  #naprobuua_DentaLife  #DentaLife #naprobuua_відгуки #Purina_Ukraine
У відгука 2 коментарі
pazzonatali

Ласощі для собак DentalLife

Отримали посилочку декілька днів тому. Тепер наша Елі розпочне тестування. Круто що аж 6 пакетів, яких буде достатньо на цілий місяць. Вперше даємо нашій собаці такого типу ласощі. Згодом будуть розгорнуті відгуки та враження.
У відгука 1 коментар
pazzonatali

Желфікс від Dr. Qetker і варення готове.

Літо в банках? Часу катастрофічно бракує, але якщо взявся тестувати продукцію, то знаходиш в добі додаткові години і вариш варення. Останнім часом якщо я щось готую то це означає що мені прийшов набір #напробу від #doktorqetker Цього разу основним продуктом для тестування став #Желфікс. Це знахідка, якщо хочете приготувати варення, джем але коли не готові цілий день, а той декілька стояти на кухні. Три хвилини і готово, ні тобі виварювань-випарювань і тд. Більше часу займає підготовка ягід-фруктів. Готувала абрикоси в сиропі половинками, завдяки Желфіксу 2:1 сироп як желе, прозорий і густий, а абрикоси за короткий час приготування не розвалюється і не перетвориться в варення. Дуже сподобалось і на смак такі альденте, майже як свіжі? і не приторно солодкі бо цукру менше і фактично без води. Ну і для випічки ще партію джему зробила, абрикоси жух-жух в блендері, добавила Желфікс 1:1, потім цукор, декілька хвилин і джем готовий, вдався густий та ароматний. Ну це маст-хев для сучасної господині у якої нема часу щоб витрачати його на стояння на кухні. Далі буде.....
У відгука 8 коментарів
pazzonatali

Отримала посилочку

Мушу відзвітувати, часу бракувало, отримала набір для тестування ві Dr. Qetker. Всього так багато, що не знаю з чого почати. Чесно кажучи думала що Желфікс буває лише одного виду а тут цілих три для різного співвідношення ще й з різного пектину. Насправді цікаво спробувати. Потішили і желе для тортів різного кольору, і вершки швидкого приготування для десертів. Окрема подяка за джгут, наклейки та кольорові листочки для банок з варенням. Потрібно максимально швидко знайти час все це спробувати. Розпочала з варенням тому зовсім скоро буде розгорнутий відгук про Желфікс, яким буду користуватись вперше.
У відгука 0 коментарів