olech_ka
olech_ka
Експерт
Відгуки olech_ka
Коментарі olech_ka
Отримано лайків
5 Like
olech_ka

Гарний препарат для усієї родини

Ентерол Імуно - мабуть найкращий препарат серед пробіотиків, які я коли небудь використовувала. Приймала сама, та потроху давала дитині, яка якраз перенесла курс антибіотиків. Звичайно, пришлось трохи заморочитись, бо в інструкції не має дозування для дітей, але воно того було варте. Що до мене - вплив препарату відчула через тиждень: зникло життя,покращився загальний стан, травлення прийшло у норму. У дитини ефект проявився через 3-4 дні прийому - зникли коліки та здуття( хоч дівчинка вже не маленька, але все рівно страждає від того), нормалізувався стул, покращився загальний стан та травлення, апетит.
Тому в підсумку можу сказати, що цей препарат однозначно заслуговує найвищої оцінки - як по якості, та і своїм властивостям. Було б не погано, якби розробник створив лінійку ще і для дітей)))
У відгука 0 коментарів
olech_ka

Маленький експерт

Доброго вечора
Забрала сьогодні з пошти нашу посилочку.

Перше, що сподобалось, що пляшечка міцна та прозора. Інколи дратує, що точно не можна визначити кількість капсул/таблеток в упаковці.
Кишківник- це "депо" імунітету людини, тому гадаю буде краще підтримати його в період ГРВІ. Моя малеча дуже чутливо реагує на антибіотики, ми вже перепробували велику кількість пробіотиків, які створювали лише тимчасовий ефект без зміцнення імунітету, адже все взаємопов'язано.
Маю надію, що скоро побачу результат, яким однозначно поділюсь
У відгука 0 коментарів
olech_ka

Час укріплювати імунітет

Зараз настала пора, коли хворіють майже всі, особливо діти. А якщо дитина ще відвідує дитячий заклад, то потрібно постійно бути " напоготові" та вживати необхідних заходів для зміцнення імунітету. На жаль, користуємося пробіотиками, але вони вже не дуже допомогають. Було б чудово спробувати щось нове, щоб покращити захист організму маленької дитини від вірусів та бактерій, бо про Ентерол Імуно раніше не чула.
У відгука 1 коментар
olech_ka

Смаколики для діток ))

Чесно, була приємно вражена, що наш український виробник нарешті запустив лінійку харчування для дітей. Хоч донька вже не крихітка, але часто купуємо їй мясо-пюре, особливо до супу,бо інколи не може проживати таку курятину. Тому буду дуже рада прийняти участь у тестуванні, щоб на полицях магазинів найшвидше з'явилося вітчизняне харчування для діток))
У відгука 1 коментар
olech_ka

Интересно попробовать

Во время беременности принимала витамины по отдельности- пила фолиеву кислоту, кальций, а также препараты для профилактики анемии. Как то никто не посоветовал такие витамины. Сейчас моей крошке 3 месяца, мы на ГВ, и хотелось бы быть уверенной, что она получает все самое необходимое с молоком. Да и восполнить свои резервы в организме, ведь сейчас не пью никаких препаратов. Буду очень рада поучаствовать в тестирование)))
У відгука 3 коментарі