buba_ira
buba_ira
Новачок
Відгуки buba_ira
Коментарі buba_ira
Отримано лайків
0 Like
buba_ira
не експерементатор я по душі, тому знову готувала стандартне чорничне варення) використовувала желфікс 2:1 тому цукру додавала згідно рецепту 500 грам(на 1 кг ягід) джем вийшов надзвичайно густим, що не може не потішити. Дуже люблю коли потрапляють цілі ягоди, але при стандартному процесі приготування чорничного джему цього майже не неможливо було досягти. Але тепер є Желфікс, який значно скочує час приготування і ягідки не встигують розватитись. смаком та ароматом задоволена на 100%
У відгука 0 коментарів
buba_ira
останім на момент участі в тестування зварила джем, рецепт якого було запропоновано в отриманій посилці, а саме вишневий джем) не дочитавши трошки рецепт я додала не 800 грам вишні, а 1 кг. проте повністю залишилась задоволена всім, а особливо ароматом вишні з ноткою коньяку.все як і завжди було дуже швидко та якісно, джем вийшов густим та в міру солодким) продукцією Dr. Oetker буду користуватись надалі, ще не одне варення приготую за допомогою желфіксу, адже він дійсно скорочує час приготування, економить цукор та джем виходить значно кориснішим. дякую Вам за можливість тестування!
У відгука 0 коментарів
buba_ira
Перше моє варення з використанням "желфіксу" було саме з полуниці)використовувала желфікс 1:1. Полунтцю попередньо перебила блендером та варила за рецептом вказаним на упаковці) джем вийшок надзвичайно ароматним, та зберіг свій яскравий колір) процес приготуванн вражає, дійсно дуже швидко)
У відгука 0 коментарів
buba_ira
Отримала свою посилочку) отримала набір з Желфікс 1:1( 3 шт) 1:2 (3 шт) лимонна кислота( 3 шт) наклейки на банку, жутнал та 3 карточки ( одна з яких з чудовими рецептами) Інструкція з приготування дуже чітка та зрощуміла) скоро зможу спробувати зварити джем, обов'язково напишу відгук)
У відгука 0 коментарів
buba_ira
Доброго всім дня! Дуже щаслива, що знайшла себе в списках учасників тестування Желфіксу! З нетерпінням чекаю свою посилку, щоб нарешті спробувати та оцінити приготування варення з використанням желфіксу) з продукцією ТМ «Др. Оеткер» знайома давно, особливо мені полюбилось какао (рекомендую). Бажаю всім учасникам успішного тестування!
У відгука 1 коментар