sjano4ka
sjano4ka
Знавець
Відгуки sjano4ka
Коментарі sjano4ka
Отримано лайків
8 Like
sjano4ka

Закрутила багато дієтичних смачних джемів завдяки желфіксам від Dr. Oetker!

Завершила сьогодні свій "марафон закруток" апельсиновим джемом на стевії замість цукру. Желфікси Dr.Oetker дозволяють приготувати низькокалорійні джеми зовсім без використання цукру для тих, хто дотримується принципів правильного харчування чи худне. Подібні джеми на підсолоджувачах досить дорого коштують в супермаркетах, тому подібні заготівлі літом насправді дуже виручають і дозволяють зекономити. Отже, в мене тепер є ананасовий, апельсиновий, вишневий, полуничний, смородиновий і чорничний джеми на стевії без цукру. Готувала їх так: підготовлені фрукти закип'ятити, проварити хвилин 15, дати підстигнути, зблендерити, всипати пачку желфіксу Dr.Oetker (до більш кислих - желфікс Dr.Oetker 1:1, до середніх 1:2, а до найменш кислих - желфікс Dr.Oetker 1:3), дати підсолоджувач (в мене стевія 20-40 таблеток) і, за бажанням, корицю абощо (в мене на 1кг вишні 1.3 ч.л. кориці і трішки сушеного імбиру в апельсинах). Знов збити блендером і поставити кипіти ще на 5хв. Після того розлити в баночки і закрутити бажаним способом.
Ми з мамою так захопились заготівлею, що довелось навіть купити ще 6 пачок желфіксу Dr.Oetker, але я бачу, що ми пропустили малину, абрикоси, аґрус, диню і порічки... Тому доведеться купити ще! Мені дуже сподобався результат нашої роботи - джеми вийшли густі, деякі аж схожі на желе, дуже красивих яскравих і насичених кольорів, і чудові на смак. Завдяки Dr.Oetker, щей гарно прикрашені баночки, ‐ результат як на продаж! Мені справді дуже сподобалось використовувати желфікс, раніше я не пробувала нічого подібного, а результат перевершив всі сподівання - швидко, зручно, просто, красиво і смачно!
Також хочу відзначити решту продукції з тестувального набору, - це Збитий десерт і Желе для торта прозоре. Збитий десерт я спробувала як у звичайній формі, так і у вигляді морозива. Можу сказати, що обидва варіанти смачні, звичайна подача може сильно виручити в ситуації "гості на порозі" - пачечку сухої суміші потрібно збити з 150мл молока 3хв і... все! Можна їсти так, а можна перекласти ягодами, печивом, шоколадом - що є вдома. Другий варіант - після збивання викласти в формочки або просто контейнер і покласти до морозилки. Вже через кілька годин ви отримаєте дуже смачний пломбір, який в процесі заморозки навіть не треба додатково перемішувати щогодини. Дуже смакує з вівсяним млинцем або бельгійськими вафельками. От хто не пробував - обов'язково спробуйте, смакота!
Желе для торта Dr.Oetker мені раніше попадалось в супермеркетах на очі, але я ніколи не купляла, бо не розуміла для чого, якщо є звичайний желатин. А тут прийшло мені кілька упаковок червоного кольору і прозорого, а у брата саме було день народження, тож вирішили спробувати приготувати тортик для гостей з цим желе. Гості були двічі, тому і тортиків вийшло два, і так ось й спробували ці желе в дії - результат дуже гарний і смачний! Ягоди в цьому "Желе для торта" Dr.Oetker стали блискучі і яскравого насиченого кольору, а на смак зовсім не чути желатином, просто приємний солодкий смак і соковиті свіжі ягоди. Желе застигло моментально ще гарячим(!!) навіть без холодильника, просто виклали на торт ягоди, вилили на них желе і все, можна вже різати та їсти, супер експрес варіант прикрашання торта! Тортики сподобались імениннику і всім гостям також.
Дякую Dr.Oetker за цю нагоду спробувати нове, все з тестування було для мене невідомим раніше, але після випробування я зрозуміла, що буду використовувати ці продукти і надалі, вони справді якісні і полегшують процес готування смаколиків.
На фото: джеми, збитий десерт-морозиво з вівсяним млинцем, збитий десерт перешарований з чорницею і полуницею, абрикосовий клафуті з декором "Желе для торта прозоре" Dr.Oetker, вишневий шоколадний клафуті з декором "Желе для торта червоне" Dr.Oetker, бельгійські вафлі з джемами (полуниця, ананас) на желфіксах 1:3 і 1:2 Dr.Oetker, збитий десерт в якості крему для вівсяного млинця з ягодами.
У відгука 0 коментарів
sjano4ka

Розпаковка і перші успіхи

Отримала повідомлення, що стала учасником тестування нового для мене продукту - желфікс бренду Dr.Oetker. До речі, про цей бренд я дізналась саме з сайту naprobu, коли перший раз побачила тестування до Паски. Дівчата так хвалили какао, що я теж собі купила і воно справді було краще, ніж те, яким я користувалась завжди. Тож на цю посилку я чекала з великим нетерпінням, адже запланувала спробувати приготувати джеми без цукру якраз за допомогою желфіксів! Коробочка була несподівано і приємно велика і, крім желфіксів, містила також желе для торта - теж зовсім новий для мене продукт, я раніше бачила їх на полицях супермаркетів, але, оскільки, не знайома з таким видом желе, то не купляла, тепер обов'язково спробую (якраз скоро в брата день народження); а також "Збитий десерт", який я вирішила одразу спробувати. Приготувала просто по рецепту з упаковки і, здавалось би, що таке 150г молока і суха суміш, а ні, під час збивання десерт дуже сильно збільшився в об'ємі, ледь помістився в моєму блендері, а з'їсти його, не зважаючи на маленьку загальну вагу, за раз просто нереально, тому я б сказала, що цей маленький пакетик - на всю сім'ю. І дуже смакує з ягодами, супер літній десерт! Другу упаковку я планую по рекомендації іншої учасниці проєкту приготувати у вигляді морозива.
Також в посилці були приємні дрібнички для декору готової продукції - наклейки, папір для обгортки та джутова мотузочка. Судячи з фотовідгуків інших учасників, завдяки такому декору закруточки виходять як намальовані! Тож сьогодні я вже придбала баночки для консервації і почну своє тестування. Дякую naprobu та Dr.Oetker!
У відгука 0 коментарів
sjano4ka

Допомагає перестати засинати на ходу і зайнятись справами

На карантині пробуємо з чоловіком енергетики Hell, цілу валізу різних смаків.
Тут у нас 4 баночки класичного, 4 strong focus, 2 red grape, 2 strong apple.
Тепер по пунктах:
1. Дизайн. Яскравий, що привертає увагу кольорами і логотипом, прикольний слоган "Gives you power like hell". Баночки звичайні за розміром для таких продуктів - 250мл, легко відкриваються, зручні в руці.
2. Склад. Ну звичайно багато різної хімії і цукру, але це ж енергетик. Зате дані енергетики додатково збагачені різними корисними добавками, в залежності від смаку. У Classic та Red grape, крім кофеїну, ще й вітаміни групи B; Strong focus, в якому на 20% більше кофеїну, крім попередніх вітамінів ще має вітаміни C і D, що в період карантину точно зайвим не буде, а також магній і L-карнітин; Strong apple - більше кофеїну, а вітаміни, як у Classic і Red Grape.
Звичайна доза кофеїну в них це 32 мг, а збільшена 38,4 мг. Практично у всіх калорійність 46ккал на 100мл, незначно відрізняється тільки Strong focus - більше цукру і трохи більше калорій відповідно. Крім цього, даний смак так само має в складі L-карнітин, який для більшої ефективності треба приймати за півгодини до тренування. У деякому роді, цей енергетик як предтрен, оскільки кофеїн підвищує витривалість на тренуванні, а L-карнітин це розрекламований жироспалювач, але в складі його всього лише 0,05%, якось мало.
3. Смаки. Для мене вони виявилися всі на один лад, солодкий барбарис і все тут, тільки яблучний смак відрізнявся, і якраз він і сподобався більше за інших, нагадує яблучні жуйки.
4. Ефективність.
Щоб розігнати сонливість, коли мало спиш - так, реально допомагає. Я ставилася скептично, але після 4х годинного сну і сніданку з енергетиком через пару годин я помітила, що більше не позіхаю і мене не хилить в сон.
Для підвищення витривалості на тренуванні - тут добре підійшов Strong focus, на тренуванні виходить зробити більше повторень і менше втомлюєшся.
Замість Копацила від головного болю - як не дивно, але допомогло в комплексі з мокрим холодним рушником на голові (я так роблю завжди).
До речі, я не помітила особливої ​​різниці якщо пити натще і просто серед дня. Хіба що натще животу неприємно.
5. Висновки.
Якщо у вас в раціоні є місце для 28г цукру і 115ккал (на всю банку), то чому б і ні? Зате зніме сонливість або допоможе краще провести тренування. Як приємний бонус, вітаміни групи B в кожній баночці.
Ps. Було б класно, якби компанія випустила версію Zero без цукру і з нульовою калорійністю для тих, хто худне і потребує більше енергії.
#naprobuHellEnergy #HellEnergy #Хелл
У відгука 1 коментар
sjano4ka

Оце так несподіванка:)

Вперше мене вибрали для тестування на цьому сайті, але я не отримала жодного сповіщення про це, тому повідомлення про посилку було несподіванкою. Кейс був несподівано важкеньким, я не очікувала, що баночок буде аж так багато!))) Вже спробувала в дії енергетик з L-карнітином, тренування пройшло "пітніше", супер! Розгорнутий відгук напишу згодом, перше враження - зацікавили!
У відгука 14 коментарів