Tetiana Ilina
Tetiana Ilina
Знавець
Відгуки Tetiana Ilina
Коментарі Tetiana Ilina
Отримано лайків
2 Like
Tetiana Ilina

Альфлорекс у дії

Доброго дня усім. Ось уже пройшло два тижні від моменту початку тестування препарату "Альфлорекс". За перший тиждень я майже не відчувала ніяких змін. За два тижні теж нічого кардинального не відбулося. Правда стала ходити частіше в туалет. Але добре це чи погано, не знаю. Просто факт. Трохи менше важкість у животі, але періодичне вздуття, на жаль, поки лишилося. Сподіваюсь, до кінця тестування буде в мене для вас більше позитивних новин. Тестую далі. До речі, я приймаю капсулу ввечері (перед вечерею). Цікаво, чи впливає час прийому (ранок, вечір) на результат.
У відгука 0 коментарів
Tetiana Ilina

Очікування від проекту

Доброго дня, скажу відверто, що на початку тестування багато не очікувала, бо вже пару років маю проблеми із кишечником (постійне вздуття, важкість, не можу толком нічого з'їсти) і нічого не допомагає. Регулярно відвідую лікаря, пробувала різні препарати і дієти. Зараз отримала на Новій пошті свою посилочку для тестування Альфлорекс і почала пити по 1 капсулі, почуваюся трішки краще (менша важкість), ніж зазвичай, але ще немає суттєвих змін. Продовжую тестувати, результатами поділюся. Всім здоров'я.
У відгука 2 коментарі
Tetiana Ilina

"Ні" канапкам на сніданок! "Так" гранолі)

Скажу чесно, все життя вся моя сім'я на сніданок їсть канапки з сиром чи ковбаскою, чай, кава та печиво. В принципі мене такий варіант завжди влаштовував, бо це швидко і смачно. Але я розуміла, що це точно не дуже корисно. Пробувала знайти якусь заміну канапкам і все було марно. Мені знову хотілося повернутися до улюбленого чайку на сніданок. Так було, допоки я не спробувала гранолу з горіхами та медом АХА. Це просто любов. Я вже тиждень не їм на сніданок канапок, а особливо печива. Гранола ситна і мені на довго вистачає, до обіду не хочеться перекушувати якимись цукерками чи іншими солодощами. Тому тестування АХА допомогло мені змінити свій раціон і я тому дуже рада.
У відгука 4 коментарів
Tetiana Ilina

Горіхова гранола

Отримала продукцію для тестування. Спробувала горіхову гранолу. Заливала просто водою і проварювала, як вівсянку. Дуже мені смакує, вже кілька ранків на сніданок їм тільки її. Солоденька і горіхів багато.
У відгука 3 коментарі
Tetiana Ilina
Я вже давно живу у місті і, чесно кажучи, не бачила у продажу агрусу, напевне, пару років. Це якийсь спогад з дитинства, коли на дачі у сусідів цієї ягоди було валом. Я вже й забула її смак. А тут вчора йду додому, а біля торгового центру жіночка продає агрус (випадково побачила). Я забрала у неї його весь. Правда всього 2 л, більше не було. Але я і тому була рада, бо це ж ціла знахідка) Вирішила приготувати варення таке, щоб відразу із млинцями поїсти. Дуже ретельно помила і висушила ягоди. Взяла 3 склянки цукру та 0,5 склянки води і зварила сироп. До нього додала агрус і проварила 10 хвилин. Додала пакетик Желфікс 2:1 і проварила ще хвилини 2. Потім накрила кришкою і дала настоятися. Знаю, що до такого рецепту ще додають волоські горіхи, тоді варення виходить просто божественним. Але так, як агрус знайшовся випадково, то горіхів вдома не виявилося, проте вийшло і так смачно. Вранці, коли варення вистигло, я його вже спробувала. Скажу, що Желфікс 1:1 мені подобається більше, бо 2:1 в мене вийшло варення занадто густим, я особисто люблю рідше. Але то, напевне, моя суб'єктивна думка. Всім смачного)
У відгука 0 коментарів