lara2018
lara2018
Новачок
Відгуки lara2018
Коментарі lara2018
Отримано лайків
0 Like
lara2018
Дуже дуже потрібне тестування для моєї вже не молодої суховатої шкіри. Завжди хочеться виглядати гарнішою і молодшою, сподіваюсь Біокон мені в цьому допоможе. Чекаю недочекаюсь результатів відбору учасників.
У відгука 1 коментар
lara2018
Доброго вечора! Я нарешті знайшла і купила двокольорову глазур. Я просто свою віддала подружці, а після її відгуків вмрішила, що і мені терміново треба цю глазур випробувати. Вишла глазур не така гарна як дівчата викладають на фото. Білого кольору було мало, мабудь сильно потрусила той пакетик. На смак ну дуже смачна, коли застигла свій колір зберегла, як шоколад.
У відгука 0 коментарів
lara2018
О, я бачу продовжили тестування до 5.01. Тоді я встигну ще щось смачненьке спекти і поділитися відгуками.
У відгука 0 коментарів
lara2018
Доброї ночі!!! Ну що, будемо підбивати висновки?). Я задоволена продукцією Dr.Oetker. Пудинг в чистому вигляді дуже сподобався - смачний, гарний, блискучий. А от в випічці замість заварного крему не дуже, не тримав форму торта і глазурь (Dr.Oetker з шоколадним смаком) на поверхні торта довго не затрималась і зтекла повністю, так як торт був обмазаний пудингом. Глазур з шоколадним смаком ДУЖЕ смачна, готується просто і швидко, має блискучий вигляд. Декоративні прикраси теж вразили смаком, гарним виглядом і ще сподобалось що перлинки не дуже тверді і можна не хвилюватися за свої зуби і зуби гостей. Мінус один - фарба швидко відпечатується на поверхні пудингу, але якщо не чіпати бусинки то все чудово. Розпушувач для тіста - нічого осособливого я для себе не відзначила, такий як всі, робила шарлотку пухка вийшла як завжди. Ще глазур двокольорову віддала подружці, вона буда взахваті від вигляду і смаку. Вирішила собі купити раз так розхвалюють, пройшлась по магазинам, а її ніде нема. І декору незнайшла. Може мені хтось підкаже де вони продаються? Взагалом продукція Dr.Oetker сподобалась, кожний раз було цікаво що ж з цього маленького пакетика вийде). Дякую вам за таку можливість тестувати всілякі смаколики. Всіх з наступаючим Новим Роком.
У відгука 1 коментар
lara2018
Доброго всім вечора! Вчора вирішила я приготувати торт "Медові кульки" і замість заварного крему взяти пудинг. Спекла кульки, зварила пудинг (такий густий вийшов, те що треба), залила ці кульки пудингом і поставила на ніч в холодильник. Вранці з чудовим настроєм вирішила довести торт до пуття. Витягнула торт з форми і побачила что пудинг погано пропитав кульки трохи засмутилась, але думаю може не все так погано і почала готувати глазур зі смаком шоколаду щоб прикрасити тортик. І тут мене чекала ще одна неприємність, залила торт глазурью а вона по цьому пудингу вся повністтю зтекла, так що торт на вигляд дуже страшний вийшов я так засмутилась , що і не захотіла його фотографувати. А коли торт почала різати то він зовсім розвалився. Я розумію, що пудинг це пудинг і він не призначений для перемазування тортів, але я вирішила проексперементувати і експеримент мій невдався - дуже прикро. А глазур мені дуже сподобалась, готується швидко. Коли читала інструкцію думала там якась помилка, як можна розвести глазур в 3 ч.ложках води. Але все вірно, вийшла дуже чудова глазур і дуже смачна. Торт моєму чоловіку не сподобався, а глазур аж бігом з'їв. Викладу пару фото як я починала готувати свій улюблений тортик, зараз шкодую що не сфотографувала кінцевий результат, ми жінки такі емоційні)).
У відгука 2 коментарі