Iro4ka777sl
Iro4ka777sl
Знавець
Відгуки Iro4ka777sl
Коментарі Iro4ka777sl
Отримано лайків
15 Like
Iro4ka777sl

Шикарне тестування

Ще ніколи не подавала заявку в останній день реєстрації) Надіюсь потрапити до списку щасливчиків і нарешті здійснити свою маленьку мрію - кучеряве волосся! Від природи маю дуже пряме волосся, а так хочеться локонів) З конічною плойкою думаю це легко зробити. Триматиму кулачки!
У відгука 14 коментарів
Iro4ka777sl

Закінчення тестування

Мені залишилося прийняти дві останні капсули Альфлорекс, отже тестування закінчується.
Можу сказати однозначно і впевнено - в моєму випадку препарат дійсно приніс позитивні зміни: покращилося самопочуття, зникло відчуття постійної важкості (незважаючи на період адаптації, про який я писала у попередньому відгуку). Буду рекомендувати друзям і знайомим, які мають проблеми з ШКТ.
А яке було моє здивування, коли на вагах побачила мінус 2 кілограми! Хоча абсолютно нічого для цього не робила. Зайвих кілограмів у мене зовсім мало, але з кожним доводиться боротися серйозно. Виходить Альфлорекс так легко і непомітно з ними «розправився», вплинувши на апетит - їсти з цією дієтичною добавкою хотілося менше. І помітила я цей ефект тільки після зважування.
Цікаво наскільки збережеться ефект після закінчення курсу. Планую порадитись з лікарем стосовно продовження вживання препарату. #naprobuua_Альфлорекс #Альфлорекс #symbiosys #symbiosy_alflorex
У відгука 3 коментарі
Iro4ka777sl

Половина мого курсу

Доброго всім дня! Вживаю Альфлорекс 15 днів, тобто половина курсу пройдена.
З перших днів прийому дискомфорт в кишечнику почав виникати частіше, ніж було до вживання препарату. Особливо це було відчутно ввечері (перед сном). Як тільки я приймала горизонтальне положення, кишківник "бурчав" так, що було чутно в іншій кімнаті за зачиненими дверима. Важкість в шлунку була постійно, хоча не переїдаю, шкідливою їжею не зловживаю (інколи можу себе побалувати, каюсь).
Така реакція організму мене засмутила, але препарат вживати я не перестала.
І от через 9 днів вживання нарешті я побачила результат від цих маленьких капсул - "бурчання" припинилося, відчуття легкості просто окриляє. Судячи з реакції організму, адаптація до чистої культури мікроорганізмів не пройшла повз мене).
Однозначно продовжую тестування. Остаточні висновки робити ще зарано, але на даний момент можу сказати впевнено - препарат таки працює!
#naprobuua #naprobuua_Альфлорекс #Альфлорекс #naprobu_відгуки #symbiosys #symbiosys_alflorex
У відгука 3 коментарі
Iro4ka777sl

Альфлорекс - приємна несподіванка

Всім доброго дня! Отримала свою посилочку від сайту Напробу. Поки що враження тільки позитивні - зручна упаковка, капсули невеликого розміру. Їх дуже зручно ковтати, немає неприємних відчуттів. Планую вживати зранку, хвилин за 30 до сніданку. Склад препарату дуже хороший. Чесно скажу, мене здивувала їх ціна - вона немаленька. Тому дякую сайту Напробу за можливість прийняти участь в такому крутому тестуванні.
Надіюсь на позитивний результат після проходження курсу і починаю тестування. Всім учасникам удачі!
У відгука 0 коментарів
Iro4ka777sl

Мучительное ожидание

Чем ближе до окончания реестрации и оглашения результатов, тем томительнее ожидание. Удачи всем!
У відгука 2 коментарі