nadyo
nadyo
Знавець
Відгуки nadyo
Коментарі nadyo
Отримано лайків
3 Like
nadyo

Класне тестування

Досить багато чула про даний бренд, але чомусь ніколи не доводилось його протестувати, ні в боксах краси, ні в подарункових зразках за покупку чомусь цей бренд мені ніколи не попадався. Швидше за все мене не оберуть, т.я. недавно я вже була учасником одного проекту, але дуже хочеться почути справжні відгуки дівчат. Особливо цікавить концентрат, і як він поведе себе на жирній шкірі, тому дівчата-володарки жирної шкіри, хто буде в списку, буду вдячна за детальні відгуки) І всім бажаю удачі!
У відгука 3 коментарі
nadyo

Вітаю щасливчиків!

Шкода, що не попала в список учасників, але з радістю почитаю ваші відгуки, особливо цікаво, які там запахи і чи чутно ці запахи після прання)
У відгука 0 коментарів
nadyo

Цікаво

Ніколи раніше не чула про дану фірму, і не бачила її в магазинах, аж зараз зайшла подивитись, що воно таке і яка його ціна, почитала відгуки на одному із сайтів, до речі, там зараз на ці кондиціонери діє акція -40%, тому цілком можливо, що в разі прольоту, все ж спробую його сама)
У відгука 0 коментарів
nadyo

Доставка і продукція супер!

Приємною та неочікуваною новиною для мене стала участь в даному тестуванні. Замовлення зробила одразу вечером, коли мені представник НаПробу зателефонував і повідомив про мою участь. В той же вечір зі мною зв'язалась служба доставки, та узгодили зручний для мене час. Хочу зазначити, що всі працівники, з якими мені довелось спілкуватись по проекту, були максимально ввічливими та приємними. Наступного дня я отримала свій набір (на жаль, відео не змогла зняти, бо вийшла на вулицю зустрічати кур'єра без телефона). Щодо самої продукції: салямі дійсно зручно розфасовані (як зазначали інші тестувалиники), всі три види відрізняються за жирністю, спеціями, смаком, мені більш за все сподобалась італійська. Дуже приємно вразили молочні сосиски, вони дійсно смачнющі! А також дуже сподобався баличок, свіжий, має гарний насичений смак, не пересушений і не перекачаний водою (що часто буває з баликами інших виробників).
Загальне враження від служби доставки і продукції досить позитивне, думаю, що буду користуватись цією службою. Також помітила на сайті, що в них є і свіже м'ясо різного виду, і полуфабрикати, треба буде і їх спробувати)
Дякую сервісу Напробу та сервісу Cooker за можливість протестувати цю смакоту!
У відгука 1 коментар
nadyo

Vichy

Пробувала косметику Vichy не один раз, відкрила її для себе, коли компанія розсилала пробні зразки поштою (прибл. 2 роки назад), косметика дійсно дуже якісна та дієва, користуюсь серією ліфтактив, від крему для контуру очей просто в захваті. Дуже хотілося б спробувати серію Mineral 89, на жаль, поки що не тестувала ці новинки. Також хотілося б, щоб бренд розробив більше гелів чи пінок для вмивання. Всім красуням бажаю успіху в тестуванні, косметика дійсно класна!
У відгука 4 коментарів