Marina06
Marina06
Новачок
Відгуки Marina06
Коментарі Marina06
Отримано лайків
0 Like
Marina06
Сьогодні закінчила приймати Elinlminal gel...Після двотижневого спостереження та тестування можу виділити такі плюси: зручна упаковка( стік легко вміщується і в маленьку сумочку),приємний запах та нейтральний смак(для мене запах особливо впливає на прийом того чи іншого препарату чи продукту). Протягом тестування ніяких побічних ефектів не було...за декілька днів до закінчення прийому з'явились висипання(організм реагує повільніше).. Ну і найважливішим є те, що прийом гелю дав результат. Моя шкіра стала менш жирною, тон обличчя став рівномірний...Якщо говорити про мінуси, то для мене їх не було..можу сказати лише ,що консистенція гелю може комусь не подобатись(але не можу назвати це мінусом)..Вцілому тестуванням я задоволена..Дякую за отриману можливість!
У відгука 0 коментарів
Marina06
Доброго дня! Сьогодні 7 день тестування Eliminal gel.-половина шляху пройдена) Гель приймаю 3 рази на день після прийому їжі, вже звикла до даної консистенції гелю, а приємний запах допомогає настроїтись на прийом добавки. Щодо результатів за тиждень: шкіра стала менш жирною(взагалі маю жирну шкіру)- вранці майже нема жирного блиску. А також зменшились прочервоніння після висипань. Тому продовжую тестування та надіюсь на ще кращий результат!
У відгука 0 коментарів
Marina06
Тестую Eliminal gel третій день...як вже зазначала препарат має хороший запах і смак..вживаю 3 рази на день згідно інструкції...ніяких висипань нема)Тому продовжую тестування та чекаю на результат!
У відгука 0 коментарів
Marina06
Отримала посилку та почала тестування сьогодні ) Гель має приємний запах(для мене це вже +) та смак. Продовжую тестування та надіюсь на хороший результат!
У відгука 1 коментар