Татьяна Паденко
Татьяна Паденко
Новачок
Відгуки Татьяна Паденко
Коментарі Татьяна Паденко
Отримано лайків
8 Like
Татьяна Паденко

Альфорекс

Альфлорекс. Зайшла на сайт а тут таке тестування, прийняла участь не просто так, а дійсно маю проблеми, а тут така вдача приходить смс на отримання посилки. Дякую! Що обрали мене.
Буду з завтрашнього дня тестувати і ділитися своїми враженнями. І дуже сподіваюся, що саме Альфлорекс стане моїм другом по життю.
У відгука 0 коментарів
Татьяна Паденко

PURINA ONE® MINI

Найкращий корм тільки ним будемо готувати нашу маленьку Полінку )Ще до початку годування PURINA ONE® MINI ми користувалися інакшим кормом і в малеча дуже линяла навіть неприємних запах з рота?, але як почали тестувати PURINA ONE® MINI все змінилося шерсть не випадеє і взагалі вона почуває себе добре) Рекомендуємо корм PURINA ONE® MINI
У відгука 0 коментарів
Татьяна Паденко

#naprobu_Purina_ONE #Purina_ONE_dog.

1+
Тестуємо вже третій день і наша собачка дуже задоволена) Вона від пачки не відходить і постійно на неї гавкає. Те що гранули маленькі це плюс навіть для того щоб дресерувати нашу малишку бо купували корм для маленьких, а гранули великі і від кількох штук вона наїдалась
У відгука 1 коментар
Татьяна Паденко

PURINA ONE® MINI — здорове харчування для собак малих порід

Отримали посилочку, дуже вдячні все на вищому рівні) Наша маленька Пуля оцінила відразу, дали спочатку 1шт. так вона спробувала і почала так жалісно пищати.
У відгука 3 коментарі