pysya1986
pysya1986
Знавець
Відгуки pysya1986
Коментарі pysya1986
Отримано лайків
14 Like
pysya1986

Косметика Collistar

Начиталася, про цей бренд стільки хороших відгуків у інтернеті. Вже не можу дочекатися результатів відбору на тестування :-) Ну дуже хочеться спробувати цей продукт. Буду тримати кулачки.
У відгука 3 коментарі
pysya1986

DrOetker_желфікс

Доброго дня усім тестувальникам naprobuua_DrOetker. Вчора мала настрій на смачний джем із Ревеня. Сезон полуниці пропустила (( а з нею цей джем просто бомба-ракета ;-). Роблю цього разу без неї, але на смак буде точно (⌒‿⌒) класний. Ділюсь з вами рецептом цієї вкусняшки.
1кг. ревеня + 0,5 кг. цукру + #DrOetker_желфікс 3:1 / вирішила спробувати саме з нього, цікавий був результат ;-)/. Ревінь порізати дрібненько, засипати цукром і залишити на ніч, було б ідеально. Але, камон, хто буде цим заморочуватися. Засипала і почекала 30хв. Далі беремо каструлю із товстим дном, і від моменту закипання постійно помішуємо 5хв. Знімаємо пінку і залишаємо вистигати, і так в ідеалі 3 рази. Але ж не забуваємо ми готуємо Джем із #DrOetker_желфікс і тому час готовки в нас скорочується, що не може не радувати. Я залишила джем на 15хв....остигати на підвіконні. Потім додала желфіксу / люблю готувати по відчуттях, а не по строгих рецептах :))) провари ще 4хв. і швиденько в стерилізовані баночки, адже застигати воно почало дуже швидко. Сьогодні ввечері будемо з чоловіком знімати пробу...цієї смакоти.
У відгука 0 коментарів
pysya1986

DrOetker_желе_для_торта

Нарешті дійшла я до #DrOetker_желе_для_торта.
Знайшла на сторінках інстаграму легкий рецепт, а головне ПП Полуничного торта і вперед до бою :-) .
Спекти бісквіт по своєму улюбленому рецепту. Розділити на декілька коржів, та перемастити сирним кремом / сир кисломолочний + грецький йогурт + підсолоджувач/ до кожного шару додати перебиту блендером полуницю. І вуаля....тротик готовий. Для прикраси зверху я використала #DrOetker_желе_для_торта червоне. Залити ним просто так торт було б дуже банально ;-), тому скористалася ним для отримання стабільного кольору та яскравості полунички зверху. Приготовити його згідно інструкції та кусочки полуниці омакувати в желе і прикрашати. Через 20 хв. у вас краса яка не втрачає ні форму, ні колір, ні смак аж до наступного дня. Та ще й смакота виходить, яку просто не передати словами. Потрібно готувати і куштувати. Смачно з кавуською так і без неї :-))))
У відгука 0 коментарів
pysya1986

«Збитий десерт» Dr.Oetke

Якщо до вас не очікувано завітали гості, а в дома немає нічого солоденького, не сумуйте ;-) є вихід ! #DrOetker_збитий десерт. Цей чарівний пакет просто знахідка для мене. Для сучасного ритму життя, інколи не вистачає часу на приготування якихось вишуканих десертів. А тут, тобі на - вирішення. Просто взяти 150 мл. молока додати вміст пакетика і збити міксером протягом 3хв. Виходить пухка маса, яка нагадує збиті вершки. Смак не хімічний, нагадує дуже Пломбір :-). Для легких десертів саме те що потрібно. Для перемазування тортів звичайно не підійде. Ось такі десерти у мене вийшли. Гості були дуже задоволені! Дякую #naprobuua #naprobuua_DrOetker за можливість відкривати для себе новинки.
У відгука 1 коментар
pysya1986

Наталія

Отримала таку очікувану посилку
#DrOetker від проекту #naprobuua ? Знайома з цим брендом давно та задоволена якістю їх продукції. Ванільний цукор Dr.Oetker Бурбон з натуральною ваніллю просто ван лав ♥️♥️♥️ Накінець то спробую ще Желфікс ( завжди на нього дивилася, але ніколи не купувала?) Збитий десерт та сама історія. От тепер зможу втілити пару трійку рецептів із #DrOetker_желе_для_торта та #DrOetker_збитий_десерт ?та інших чудо пакетиків. Добре що тестування припало саме на ягідний сезон ?, якраз є можливість спробувати те чого так давно хотілося ?
У відгука 4 коментарів