Svetlana1998
Svetlana1998
Знавець
Відгуки Svetlana1998
Коментарі Svetlana1998
Отримано лайків
2 Like
Svetlana1998

Очень вкусное вишневое варенье с желфиксом.

Сегодня решила приготовить вишневое варенье. Я люблю вишневое варенье с косточками. Засыпала вишни сахаром и вспомнила, что малиновое варенье с желфиксом я варила всего несколько минут и все было готово. Чтобы долго не варить вишню и таким образом, чтобы было сохранено как можно больше витаминов, я решила добавить желфикс и в вишню. Когда вишня закипела и пустила сок - добавила желфикс, как сказано в инструкции, и опять несколько минут и варенье готово. Т.к . времени летом очень мало - надо успеть и на дачу, и на работу и отдохнуть - желфикс очень помогает экономить свое время и делает варенье очень вкусным. Большое спасибо производителю за креативный подход к приготовлению разных вкусняшек.
У відгука 0 коментарів
Svetlana1998

Желфікс Dr.Oetker - готуй та консервуй креативно.

Коли прийшла посилка з желфіксом та желе для тортів, я здивувалася, що там було багато різних смаків желе. Я ніколи ще не готувала варення з додаванням желфікса, але вирішила спробувати і приготувати малину. Зазвичай, щоб зварити варення, я витрачаю дуже багато часу, щоб воно стало густішим, щоб випарилося якнаймога більше рідини, а тут після закипання - 3 хвилини і все готово. Мій син скуштував це варення з задоволенням, тепер завжди буду готувати саме так. Потім спробувала приготувати пиріг з додаванням в крем желе для тортів, все гарно застило, а на смак - родина була дуже задоволена. Усім знайомим і друзям вже рекомендую продукцію Dr.Oetker.
У відгука 0 коментарів
Svetlana1998

Purina ONE для стерілізованих котів

Коли отримали посилку з кормом Purina ONE, у мене були побоювання, як мій Швепсік сприйме цей корм, сподобається йому, чи він відмовиться його їсти, але результат перевершив всі мої очікування і кіт куштував корм із задоволенням, йому сподобався як сухий так і вологий. Вкус лосося з пшеницею, на мій погляд, дуже добре поєднання для котів. Будемо тепер завжди купляти цей корм.
У відгука 2 коментарі
Svetlana1998

Purina One для стерілізованих котів

Прийшла посилка з кормом Purina ONE для стерілізованих котів, всього 42 патча з вологим кормом та 1 велика упаковка сухого корму з лососем та пшеницею. Хоча мій кіт харчувався іншим кормом, але цей, на мою думку, йому сподобався більше, тому що він з таким задоволенням почав їсти, що я навіть не сподівалась на такий результат. Спочатку спробували сухий корм, завтра буду давати вологий, сподіваюсь, що вологий сподобається також. Мій Швепсік дуже вдячний компанії за такі солодощі. Буду тепер завжди купляти Purina ONE.
У відгука 0 коментарів