ola.kens
ola.kens
Новачок
Відгуки ola.kens
Коментарі ola.kens
Отримано лайків
0 Like
ola.kens
Ще раз хочу щиро подякувати за можливість брати участь у тестуванні дитячого харчування. Більшість із запропонованих продуктів наша дитина куштувала вперше у своєму житті. Всі продукти донечці сподобалися, не було жодних негативних проявів. Їла із задоволенням і фруктово-овочеві пюре, і з додаванням сиру, і мясні. Особливо ми хвилювалися за мясні добавки, оскільки ще не давали їй м’ясної їжі, але дитина їла з апетитом і добре перетравлювала продукти. Всі консерви (продукти) мають дуже добре підібраний склад, високу якість і зручне упакування. Для нашої дівчинки ми вміст деяких упаковок ділили надвоє, оскільки не знали, як організм буде сприймати нові продукти. Після відкривання, зберігали у холодильнику до наступного дня і доня доїдала другу половину упаковки так само активно, як і першу. Іноді давали їй в першій, а потім у другій половині дня. А от фруктово-овочеві (без додавання сиру чи мяса) з’їдались повністю. Сподобався нам чорнослив (також поділили на 2 прийоми), хоча особливо якось не вплинув на роботу шлуночка. Безперечно дитяче харчування Хоме варте, щоб його давати маленьким дітям, як прикорм при грудному вигодовуванні (це наш випадок). Хочу рекомендувати Хоме, як якісний продукт, корисний для малюків, у зручних упаковках. З баночки зручно годувати ложечкою, а з паучу дитина сама пробує отримати порцію смачної їжі. Обидва варіанти упакування заслуговують на добру оцінку.
У відгука 0 коментарів
ola.kens
Казочка про ріпку і дитяче харчування Hamánek Посадив дід ріпку. Виросла ріпка велика-превелика. Прийшла внучка ріпку витягати. Тягне-тягне, а витягнути не може. Сіла внучка на пеньочок. Взяла пакетик Hamánek і почала їсти. І таке смачне пюре з яблука, буряка та моркви, що з’їла дівчинка все до останньої крапельки. Набралася сили, зміцніла, підросла. Прийшла знову ріпку витягати. Смикнула за гичку і витягнула ріпку. #Hame #Hamanek #Hamanek_Naproby #Naproby #Hame_naproby
У відгука 0 коментарів
ola.kens
Hamánek в паучах - особливий! Ми вже скуштували Hamánek з яблуком, морквою та буряком, і Hamánek з манго. Обидва дуже сподобалися дитині. Зручно не тільки для батьків, але і для дитини – з такого пакування навіть 7-мимісячна дитина з задоволенням отримує вітамінне харчування. Склад продукту підібраний дуже вдало (без цукру!). Більш зручні, ніж в скляних баночках, і на смак - більш текстурні, оскільки відчувається мякоть. Hamánek з яблуком, морквою та буряком - бездоганне! Дитина з апетитом зїла вміст цілої упаковки.
У відгука 1 коментар
ola.kens
Донечка отримала посилку з пюре від #Hame і одразу вирішила попробувати пюре з яблуком і малиною. Так засмакувало, що одразу з’їла половину баночки. Склад хороший (60% яблука і малини), доданий вітамін С. Запах апетитний. А основне, дитина із задоволенням їла!
У відгука 0 коментарів