Nataapple
Nataapple
Новачок
Відгуки Nataapple
Коментарі Nataapple
Отримано лайків
0 Like
Nataapple
Тестування продукції Nivea продовжується, як я писала раніше в відгуках, мені потрібно використання щодня, тому що на другий день ефект немитого волосся. А для моєї доньки ця лінійка підходить краще, в неї стан волосся покращився. Все індивідуально.
У відгука 0 коментарів
Nataapple
Доброго дня! Продовжую тестування лінейки Nivea. Цього разу відгук про продукцію від моєї доньки. В неї довге, густе, фарбоване волосся, після двох використань шампуню і бальзаму стан волосся особливо не змінився, але і не погіршився, колір насичений і є гарний об'єм. Загалом гарний ефект від використання лінейки NIVEA "Молочко для волос".
У відгука 0 коментарів
Nataapple
Протестувала цю лінійку Nivea ще моя подруга, їй сподобалось, волосся гладеньке, не пушиться, економічний шампунь, запах приємний, як для мас-маркет, то нормальна якість.
У відгука 0 коментарів
Nataapple
Всім привіт! Розпочала тестування продукції ТМ Nivea,- приємна текстура шампуню та аромат, добре піниться, економічний у використанні. Бальзам також має приємний аромат, після його використання волосся добре розчісується, не спутується, не електризується, надає додатковий об'єм. Загалом, приємне враження від використання шампуню і бальзаму, але наступного дня волосся виглядало вже таким, що потрібно знову мити, але можливо це тому, що в мене не сухий тип волосся. Взагалі то відновлює дуже добре, якщо волосся дійсно дуже пожкоджене. Ще дам можливість протестувати мамі та подругам та поділись їх відгуками ☺
У відгука 0 коментарів
Nataapple
Сьогодні отримала посилочку для тестування продукції Nivea, гарне оформлення товару, запах дуже приємний, сьогодні почну тестувати! Окреме дякую за журнальчик!
У відгука 0 коментарів