Кармелла
Кармелла
Новачок
Відгуки Кармелла
Коментарі Кармелла
Отримано лайків
0 Like
Кармелла

Весна з Avon

Я обожнюю парфуми та помади, тож з радістю прийняла участь в тестуванні матової помади "Супер золоження" з гіалуроновою кислотою та парфумів "Today".
Почнемо з помади. Як видно з фото, то вона складається з пігментованої та зволожуючої частини. Мені дістався відтінок Hydra Blush, такий ніжний та весняний. Я наносила помаду з попереднім зволоженням губ та без і дійшла висновку, що саме мені краще попередньо наносити бальзам, а потім вже помаду через дуже суху шкіру губ. Тобто мій алгоритм такий: нанести бальзам, витримати пару хвилин, промокнути губи паперовою серветкою, а потім нанести помаду. Мені сподобалось, що помада не стягує шкіру, немає відчуття пластиліну на губах. Після змивання макіяжу теж немає неприємних відчуттів. Думаю, що придбаю собі помаду з цієї серії, але більш темного відтінку, бо як видно на фото, цей колір не підходить до мого colour type.
З парфумами Today я була знайома раніше, запах ніжний, квітково-деревинний з нотками мускусу. Це однозначно саме той аромат прийдешньої весни завдяки своїй ідеальній збалансованості та стійкості. Продукт не тестується на тваринах, тож це ще один плюс для мене. Для мами цей аромат трохи важкуватий, вона лишається стійкою прихильницею Pur Blanka від Avon.
Мама не фарбує губи, тож мені дісталася помада, а парфумами будемо користуватися разом.
У відгука 0 коментарів