juli223
juli223
Новачок
Відгуки juli223
Коментарі juli223
Отримано лайків
0 Like
juli223
Всім привіт! Ось уже почався третій тиждень, як я тестую продукцію Нівея. І ось я долучила навіть чоловіка, щоб подивитися його реакцію на засоби, а саме шампуню. Чоловік миє голову кожен день, так ось можу сказати, що шампунь йому підійшов (так як не всі підходять, можуть викликати алергічну реакцію), лупи і алегріії не було виявлено, для його волосся ну зовсім економний виявився шампунь)))) Для мого довгого волосся вистачає також не багато шампуню, так як добре піниться, промиває до скрипу, в плані цього економний і це добре, бо мені загалом шампуню вистачає на два тижні. Волосся при цьому не електризується. Ще я провела експеримет чи змиває масло для волосся, так ось цей шампунь дуже добре впорався зі своїм завданням, вдалося промити за один раз і мені сподобалося те, що волосся стало чистим і шкіру голови не сушить. Позитивні враження від бальзаму для волосся, яке відмінно пом'якшує волосся та розгладжує, ні краплі не ускладнює його і кінчики менш посічені, моє довге волосся легко розчісується, більш еластичне, стало більш слухняним, присутнє відчуття легкості. За рахунок цього волосся набуває гарного природного блиску. Таким чином шампунь і бальзам залишив позитивні враження, можу рекомендувати його для щоденного використання. Отже можу сказати, що в парі ці два засоби прекрасно справляються зі своїм завданням догляду за волоссям: очищають, відновлюють, живлять і зволожують, і це дійсно так.
У відгука 0 коментарів
juli223
Всім привіт. Сьогодні вже минув тиждень як я спостерігаю за своїм волоссям, так як мию волосся один раз на два дні,на вигляд воно свіже, ніби щойно вимите. Моє волосся стало об`емним, хоча раніше цього не спостерігала в холодну пору року. Дуже приємно що засоби не викликають алергічної реакції та лупи. Завдяки бальзаму волосся добре розчісується, не путаються та воно гладеньке, але нажаль на гребінцю лишається багато волосся. Проблема з випадінням волосся в мене постійна, надіялась що ця лінійка мені допоможе, але нажаль сподівання були марними. Кінчики волосся стали меньше посіченими, це приємно.
У відгука 0 коментарів
juli223
Всім привіт. Моє волосся від природи тмяне та комбіноване, кінчики сухі і постійно обламуються, а при коренях швидко жирніють. Після декількох днів використання можу сказати що ця лінійка по догляду за волоссям мені підходить, так як на протязі дня моє волосся виглядає привабливо, особливо це подобається моєму чоловіку. Моє волосся постійно страждає від фену та утюжка, а після використання серії "Молочні протеїни" волосся виглядає живим та здоровим. Шампунька добре піниться та має непогану текстуру, а аромат легкий, приємний, не надто насичений, не перебиває запах мого парфуму. Бальзам також приємний на аромат, легкої консистенція, наношу його після шампуню тільки на довжину волосся, корені не чіпаю, щоб не так швидко жирніло волосся, чудово тримає форму, не тече, по волоссю розподіляється рівномірно, завдяки цьому моє волосся гладеньке. Дуже зручна у використанні форма пляшечок, відкривається легко, навіть мокрими руками, що для мене є плюсом. Поки я задоволена результатом від тестування шампуню та бальзаму, завдяки йому моє волосся легке, шовковисте та слухняне. )))
У відгука 0 коментарів
juli223
Всім доброго дня! 9 березня отримала посилочку на Новій Пошті. Приємно, що таке тестування почалося поряд з прекрасним жіночим днем, тому всіх учасниць вітаю з минулим святом! Продукцію NIVEA знаю досить давно, якістю дуже задоволена, особито мені вона підходить на всі 100%, особливо крема, а ось шампуні та бальзами не доводилось використовувати до сьогоднішнього дня. Дуже цікаво спробувати нову лінійку по догляду за волоссям, адже воно таке пошкоджене після довгої, холодної зими. Тож сьогодні в мене вирішальний день, іду тестувати.
У відгука 0 коментарів
juli223
Cупер, я в списку експертів, дякую організаторам за можливість спробувати нову продукцію, вже неможу дочекатись щоб протестувати. Взагалі я полюбляю продукцію NIVEA, вона завжди хорошої якості!
У відгука 1 коментар