luk-H
luk-H
Новачок
Відгуки luk-H
Коментарі luk-H
Отримано лайків
5 Like
luk-H

Мої враження від продукції

З деякою продукцією цих виробників я знайома вже давно.Постійно її купуємо тому, що впевнені в їхній свіжості та якості. Ковбаса напівкопчена "Президентська" вона смачна,але є в ній деякі не дуже приємні нюанси - це хрящики((. Сосиски молочні : маленькі,ніжні, гарний склад та смак. Тепер тільки їх буду купувати своїм дітям.) З сирокопчених ковбас найбільше сподобалася "Італійська". Особливо я, віддаю перевагу варено-копченій ковбасі сервелат.
Вся продукція дуже смачна та якісна! Сервіс доставки на найвищому рівні! Дуже дякую Вам за таку можливість тестування продукції .
У відгука 0 коментарів
luk-H

Cooker Box - від інтернет - магазину Cooker. М‘ясо та до м‘яса!

Дуже дякую інтернет - магазину Cooker за Cooker Box та швидку доставку. Ми вже почали тестувати продукцію))) Сьогодні робила дітям бутерброди в школу з ковбасою "Президентська" напівкопчена. Ковбаса смачна та свіжа!
У відгука 0 коментарів
luk-H

Нашийник від ФОРЕСТО

Тестуємо нашийник вже 2 тижні! Дуже порадувало те,що в ньому немає запаху, не так як в інших,які мають стійкий неприємний запах,який вивітрюється напротязі декількох тижнів. Для нас це дуже важливо,тому що в нас діти ,а вони багато часу приділяють котику. На час карантину ми переїхали на дачу і тепер наша Мурка часто грається на вулиці. За 2 тижні ми не побачили в неї ні кліщів, ні бліх, а це дуже важливо!
У відгука 8 коментарів