Ірина Семенюк
Ірина Семенюк
Експерт
Відгуки Ірина Семенюк
Коментарі Ірина Семенюк
Отримано лайків
2 Like
Ірина Семенюк

мала велику надію...

приймаю припарат 22 дні. на жаль ніяких змін в позитивну сторону не спостерігаю( все так само проблеми з дефекацією та дискомфорт в кишечнику, часте бурчання, та вздуття( приймаю щоранку перед їжею. якщо дивитися на FODMAP дієту то практично все виключила крім бобових 2 рази в тиждень: це зазвичай сочевиця, але відмочена за ніч для вилучення фітинової кислоти. не можу відмовити собі у вживанні бобових, адже не їм м'яса. також їла кілька раз персики. все решту в мене це овочі, салати, гречка, рис... з харчуванням проблем немає, а з кишечником далі печаль-печальна((
У відгука 1 коментар
Ірина Семенюк

сьогодні приняла свою першу таблеточку:) - приступаю до тестування!

отримала сьогодні Альфлорекс і перше що хочу відмітити, це якісну упаковку препарату: на коробці все розписано та пояснено, вона з якісного твердого картону, не мнеться. Всередині коробочка з капсулами, яку легко відкривати однією рукою в при тому вона щільно закривається. Капсули не великі, легко їх проковтнути.
Щодо Bifidobacterium Infantis : на коробці вказано що "Альфлорекс -це єдиний продукт в Європі, що містить цей штам". Але хочу звернути увагу що ця біфідобактерія присутня в українському виробництві Лактіале, але тільки дитячих, так як вказано що це перші лактобактерії які заселяють шлунок малюка.
Також, колись думала, що всі препарати з лактобактеріями повинні зберігатися в холодильнику, але тут пише що Альфлорекс не потребує зберігання прит низьких температурах.
Поки що, це всі спостереження. Приступаю до тестування!)
У відгука 2 коментарі
Ірина Семенюк

стан на завершення тестування

на сьогодні день Том який живе на квартирі (маконгський бобтейл) фанатіє від вологого корму (в нас для стерилізованих), сухий корм їсть зі значно меншим ентузіазмом, часто лишає в мисці та істерично вимагає вологого??‍♀️... загальний стан: стілець трошки покращився, я це звязую з тим що раніше рідко давала вологий корм(2-3 рази на місяць), тому в нього були інколи закрепи. Шерсть продовжує випадати в підвищеній кількості. І зявилися на шкірі під щелепою маленькі ранки, не знаю чому і що з ними робити ((( Думаю що в подальшому буду частіше давати рідкий корм, але шукатиму якість лікувальні серії.
Щодо кота, який живе на дачі(безпородистий): їсть і вологий і сухий корм, він в мене бойовий кіт і йому нічого не страшно))) він, в принципі, в мене всеядний))
У відгука 0 коментарів
Ірина Семенюк

Ось такий в мене довгий відгук... Що скажете?)

Уже минув культурний шок після отримання посилки з кормом і я зайнялася глибшим дослідження складу продукту. Так ось. В мене Purina One Sterilcat. Сухий корм з лососем та пшеницею. Як на мене, склад продукту дуже сильно стиснений і там не вказано те все що я б хотіла знати. 1. Всі ми знаємо що головний інгредієнт корму це м'ясо і чим більше його тим краще))) Слід вибирати корм з вмістом м’яса не менш як 30-35%. В даному кормі лосось 15% і зневоднений пташиний протеїн(невідомо скільки).
2. Білковий наповнювач - яйце чи молочний продукт. Яєчного порошку я не знайшла, молочних продуктів теж. Якщо я пропустила десь – напишіть, будь ласка, під моїм дописом.
3. І має бути тільки 10% м'ясного продукту, який може бути представлений у вигляді субпродукту. В даному кормі теж не відомий процентний вміст субпродуктів.
Далі : 4. Рослинні волокна - відсоток не більше 25% від загального складу : це «пшениця (15%), соєве борошно, кукурудза, кукурудзяна клейковина, пшенична клейковина» і знову не ясно чи вийшло більше 25%)
5. "Антиоксиданти (Е310, Е320, Е321)" - що є синтетичними консервантами – «EWG»
6. Для нормального функціонування організм кота потребує 12 мінералів: кальцію, фосфору, магнію, калію, натрію, хлору, заліза, міді, цинку, мангану, селену та йоду.
Що зазначає виробник: "Мінеральні
речовини (мг/кг): сульфат заліза: 230; йодат кальцію: 2,9; сульфат міді: 46; сульфат марганцю: 110;
сульфат цинку: 390; селеніт натрію: 0.27. Таурин: 780мг/кг." Також є "Вітамін А: 36 960; вітамін D3: 1 200; вітамін Е: 460; вітамін С: 140 мг/кг."
А де ж овочі?)))))))
Пауч Шматочки в соусі з індичкою та зеленою квасолею.
"М`ясо та субпродукти тваринного походження (з яких індички 4%),•екстракти рослинного протеїну, риба та продукти переробки риби, ( які?? Скільки???) продукти переробки овочів,( яких саме?)
•вітаміни та мінеральні речовини, рослинні олії( які саме рослинні олії?) та тваринні жири,
•Овочі - 0.6% дегідратованої зеленої квасолі, що еквівалентно 5.4% зеленої квасолі, (значить овочі тут представлені тільки квасолею??), цукри."
•Вітамін A: 1230; вітамін D3: 172; вітамін E: 325;
•(мг/кг): сульфат заліза: 46; йодат кальцію: 0.68; сульфат міді: 4.4; сульфат марганц6.3; сульфат цинку: 81.
Цінова категорія. В середньому за 1.5 кг Purina one sterilcat потрібно заплатити 237-299грн. (щодо кормів економ класу, до прикладу Whiskas, клуб 4 лапи, Мяу! Треба буде заплатити 73-188грн за 1,5)
І якщо іти вже вище – це Purina Pro – 305-404, Royal 297-427, Brit Premium 178-213, Opti meal 242-272, 1st Choice 428-451, Bosch Sanabelle 471-520.

Висновки, якщо ви раніше користувалися кормами економ класу, то Purina One буде хорошою альтернативою за якістю і по ціні. Як на мене цей корм як перехід з економу в преміум. Якщо ж ви були на преміумі то не варто знижувати планку. Також залишається багато питань по тому що виробник не дає чітких цифр в складі продукту, не розписує смакові та ароматичні добавки, корм містить синтетичні консерванти та порівняно небагато вітамінів, мінералів та інших корисних речовин.

Як я буду тестувати корм? На протязі 7 днів буду підмішувати небагато сухого корму Пуріна Ван до теперішнього корму мого кота Тома, буду давати на протязі тижня рідкий корм та слідкуватиму за станом кота. Але більшу частину корму буде тестувати кіт Остап, в нього організм більш призвичаєний до різноманітної їжі і більш стійкіший кишечник. Дякую за увагу! Не судіть строго)) Це лиш моя думка і проведений мною аналіз))
У відгука 0 коментарів
Ірина Семенюк

Том в шоці))))

Не знаю хто тут був більше щасливий при отриманні такого пакунку - я чи кіт)))) Вангую що з таким добром мій Том за цей місяць поправиться не на жарт)))) Знайомтеся - Тому 6 років, він меконгский бобтейл, стерилізований. Зазвичай він в мене на сухому кормі, кілька разів в місяць йому дуже щастить і він отримує рідкий корм??) Ще в мене на дачі є дворовий кіт Остап) Він теж буде експертом в тестуванні корму Purina ONE))? він в мене на "людському" харчуванні і зрідка отримує сухий корм. Так що приступаємо до тестування! Надіюся нам трьом все сподобається)) Ну Остапу так точно)))
У відгука 5 коментарів