merkysha
merkysha
Знавець - Блогер
Відгуки merkysha
Коментарі merkysha
Отримано лайків
10 Like
merkysha

Результат тестування

Отримали вітаміни КітВіт на тестування. В комплекті 5 смаків: зелене яблуко (Вітамін С і Цинк), вишня (Вітамін В6 і Магній), малина (Кальцій і Вітамін Д), апельсин (Мультивітамін) і лісові роки (Мультивітамін). Додана необхідна інформація про вітамінну добавку, склад, спосіб застосування, терміни придатності, виробника.

Плюси:
Оригінальна форма. Вітаміни представлені у вигляді трубочки, всередині якої вітамінні мікрогранули. Вони розчиняються, коли опустити трубочку в воду. У води з'являється смак і вона насичується певними вітамінами.
Хороший склад.
Різні смаки.
Мінуси:
Дитині складно випити за раз повну склянку.
Надто хімічний смак, хотілось б більш натуральний.
Але при нагоді обов'язково спробуйте)

#naprobuua #naprobu_відгуки #naprobu_КтВіт #КітВіт
У відгука 2 коментарі
merkysha

Вітаміни-трубочки

Отримали на тестування набір оригінальних вітамінок. Уперше чую й бачу про таку форму. Думаю, діти з захопленням реагують на корисні вітаміни, які потрібно пити через трубочку. Моя донька оцінила. Поки що спробували тільки апельсин, далі на черзі малина та лісові ягоди. Прикольно, що вони ще й як шипучки. Та ще й натуральні.
У відгука 0 коментарів
merkysha

Пральні порошки TRONA

У рамках тестування відкрила для себе нові пральні порошки TRONA:
- Universal екопорошок для білих і кольорових речей;
- Color екопорошок для кольорових речей;
- Sensitive екопорошок для дитячої білизни, виробів з бавовняних і лляних волокон.

Задоволена отриманим результатом на 100%. У першу чергу радує безпека складу та відсутність негативного впливу на екологію. Також радує той факт, що засіб пом'якшує воду і підходить для чутливої шкіри. Буде нагода - обов'язково спробуйте порошки Трона. Ви не розчаруєтесь.
У відгука 0 коментарів
merkysha

Еко порошок Трона

Спробувала всі 3 види порошка. Усіма задоволена - запах не різкий, слідів порошку на речах не залишається. Кожен різновид добре впорався з забрудненнями, і навіть такими, як слід від соку та трави. Зручне пакування з зіп-застібкою, в комплекті є мірна ложечка. Тому порошок однозначно рекомендую! Сподіваюсь, що його буде легко знайти в торгових мережах мого міста.
У відгука 0 коментарів
merkysha

Глазур, розпушувач та какао

Приготувала торт Зебра, використавши тестові зразки какао, розпушувача та глазурі. Хочу рекомендувати какао. Якісне, одразу видно по кольору і консистенції. Також чудовий розпушувач, купувала його навіть до тестування. Але особливо відмічу глазур - це справжня знахідка. Знаходиться в пакетику, розділеному всередині навпіл - в одній стороні білий шоколад, в другій - чорний. Пакетик опускаєте в гарячу воду, глазур всередині плавиться. І можна прикрашати десерт. У мене от такі фантазійні візерунки вийшли. Смачно, просто у використанні й естетично.
У відгука 4 коментарів