oligmorozova
oligmorozova
Знавець
Відгуки oligmorozova
Коментарі oligmorozova
Отримано лайків
12 Like
oligmorozova

Третій відгук про сироватку Avon Anew Protinol

Зазвичай крайній відгук по тестуванню пишу більше розгорнуто. Але наразі немаю змоги й сил написати все до дрібниць. Напишу наразі остаточне враження. Сироватка мені сподобалась, продовжу нею користуватися вже після закінчення війни й настання миру. Бережіть себе й близьких. Мирного неба над головою всім нам!
У відгука 0 коментарів
oligmorozova

Враження щодо сироватки Avon Anew Protinol після тижня використання

Пройшло більше тижня тестування й можно поділитися враженнями щодо сироватки Avon Anew Protinol. Це інноваційний засіб, в якому міститься запатентована амінокислота Protinol та вітамін B3. Унікальна формула сироватки підходить для всіх типів шкіри та будь-якого віку. Достатньо вранці та ввечері наносити на шкіру обличчя й шиї масажними рухами. Потім рекомендовано використовувати зволожувальний крем. Наявність дозатора надає можливість гігієнічно отримати достатню кількість сироватки (1-2 натискання дозатора). У мене комбінована шкіра й сироватка добре наноситься, не залишає «липкої плівки» й надає легкого сяяння.
Коли я дивлюся на сироватку, відразу згадую розкіш золотавих улюблених цукерок.
Мені сироватка подобається, буду надалі нею користуватися й Вам раджу спробувати! Наприкінці тижня напишу загальне враження від тестування та сироватки.
У відгука 0 коментарів
oligmorozova

Перше враження від Avon Anew Reneval Power Protinol Serum

З продукцією Avon знайома ще зі шкільних років, їх засоби для проблемної шкіри підлітків на той час були найкращими й я вже довгий час полюбляю косметику торгової марки Avon. Тому коли побачила, що надійшло запрошення протестувати новинку цієї компанії, не сумніваючись не хвилини – подала заявку на участь у проєкті.
В цілому, я в захваті від отриманої посилки. Пакування вже надихає й дарить приємні відчуття, коли її розкриваєш як справжній подарунок. Зовнішній вигляд пакування передає енергійний настрій сироватки для обличчя «Енергія Протінола». Наявність дозатора надає можливість гігієнічно отримати достатню кількість сироватки. Після кількох днів тестування поділюся далі вже враженнями від самої сироватки.
У відгука 10 коментарів
oligmorozova

Враження після тестування емульсії від Topicrem

Пройшло 10 днів від початку тестування емульсії від Topicrem. Тож настав час поділитися своїми враженнями. Чи сподобалась мені емульсія? - ви спитаєте. Моя відповідь - ОДНОЗНАЧНО. Шкіра стала зволоженною й бархатистою. Тестування співпало з зимовим періодом, коли шкіра особливо потребує уваги та захисту. Зазвичай у цей період рекоменують використовувати засоби "жирної" структури. Але ця емульсія легкої консенстенції гарно працює й не залишаючи відчуття "плівки". Засіб мені сподобовся, буду й надалі ним користуватися й нетільки в зимовий період. Рекомендую до покупки й використання!
У відгука 0 коментарів
oligmorozova

Тестування емульсії для тіла Topicrem

Про бренд Topicrem чула вже досить давно, але все ніяк не доводилося спробувати. Тому коли прийшов лист про нове тестування з цією маркою, я невагаючись не хвилини поадала заявку на тестування. У мене комбінована шкіра, а взимку вона стає суховіщою. То ця емульсія буде мені у нагоді. Через деякий час поділюся враженнями від використання. Крім того, моя донечка також має чутливу дітячу шкіру, а так як вказано, що ця емульсія підходить й діткам, то будемо тестувати разом.
У відгука 3 коментарі