Anna  Vorobiova
Anna Vorobiova
Новачок
Відгуки Anna Vorobiova
Коментарі Anna Vorobiova
Отримано лайків
6 Like
Anna  Vorobiova

Кіт задоволений, ми заздримо його ресторанним стравам :)

Корм реально класний, кіт в шоці, не хоче їсти корм, який давали раніше, просить ще Гурмет. Активний і задоволений. Жодних алергічних реакцій чи погіршення самопочуття не було. Комбінували Гурмет з Сухим кормом урінарі, оскільки маємо проблеми. Аромат і консистенція подобається навіть мені, виглядає апетитно, пахне натурально. Хочеться більш докладного складу які саме консерванти використані у кормі, які вітаміни тощо.
У відгука 0 коментарів
Anna  Vorobiova

Питання про розміщення відгуків

Підкажіть, будь ласка, на Розетці (та інших сайтах) треба знайти корм Гурмет Голд і залишити відгук під будь-яким смаком? Чи треба в якомусь конкретному місці писати відгуки?
У відгука 2 коментарі
Anna  Vorobiova

Перші враження

Знайомтеся, це Мобі і він обожнює Gourmet :) Ми тільки отримали набір - роздивилися пакування, погралися зі стрічкою і спробували "з тунцем". Враження: дуже гарно пахне, приємна консистенція. Кіт почав кричати коли тільки відкрили банку (звичайно він чув цей звук і раніше, тож знає чого чекати), їсть з великим апетитом, після корму пішов відпочивати на балкон :) Продовжуємо тестувати і поділимося відгуками!
У відгука 2 коментарі
Anna  Vorobiova
Яка інтрига) Я ще не користувалася продуктами цієї марки, а от моя мама вже спробувала майже весь асортимент і ДУЖЕ задоволена) Чекаю на відгуки експертів!
У відгука 0 коментарів
Anna  Vorobiova
Цікаво було б спробувати, бо наша машинка дуже старенька і маленька (3кг), а родина розширюється :) Всім бажаю успіху!
У відгука 0 коментарів