Танюша94
Танюша94
Знавець
Відгуки Танюша94
Коментарі Танюша94
Отримано лайків
4 Like
Танюша94

Найулюбленіший смак

Тестування добігає кінця, мої котики скуштували вже всі сім смаків. Найбільше їм довподоби шматочки в соусі з лососем і курчам. Консерва має приємний м'ясний аромат і апетитні на вигляд пресовані шматочки у соусі. Стосовно самої упаковки і її дизайну, мене майже все влаштовує. Зручно відкривати і зберігати, гарний вишуканий дизайн. Єдине зауваження - малий шрифт на зворотній стороні, я не змогла причитати як зберігати , при якй температурі, склад продукту. Думаю, що буду купувати корм своїм котикам, щоб побалувати їх чимось смачненьким.
У відгука 4 коментарів
Танюша94

Пештет з тунцем

Сьогодні поділилася кормом з друзями, їхній киці Бусі дуже сподобалось. Дегустувала Буся паштет з тунцем. Консистенція однорідна, як у паштету, має приємний аромат тунця. Дали пів баночки, попросила ще. Все з`їла з великим задоволенням.
У відгука 4 коментарів
Танюша94

Подвійне задоволення з качкою та індичкою

Вчора принесла додому баночки з кормом. Котєйки були зацікавлені, що це я їм принесла, але з трьох їла тільки одна. Плямка і Муся дуже перебірливі. Вони їдять тільки Фелікс з кроликом і яловичиною. Їхня мама Мурка їсть будь-який корм. Для дегустування обрала подвійне задоволення з качкою та індичко. Корм мав приємний аромат, по консистенції це- шматочки двох видів мяса у підливці. Я висипала півбаночки корму, кішки з апетитом з'їла його. Їншу частину корму дала сьогодні зранку, доїла їз задоволення і довго облизувалась. Данний корми ніколи раніше не купувала. По перше він не дешевий ( середня ціна 14 грн за 85 г), по друге, як і писала вище, вони їдять тільки Фелікс. Хоча дивно, це одна торгова марка. Але ще є час, можливо щось їм сподобаєть, вибір великий.
У відгука 0 коментарів
Танюша94

Посилку отримала)

Отримала сьогодні посилочку. Дуже сподобався її зовнішній вигляд. Упаковано дуже гарно, нічого не пошкоджено, гарний бантик. Будемо дегустувати і ділитися відгуками.
У відгука 2 коментарі
Танюша94
Вже тиждень тестую «Молочко для волосся» від NIVEA. Моє волосся дійсно ожило. Воно стало м*яке і шовковисте. Кінчики виглядають менше посіченими. Укладка чудово зберігається. Корені довго залишаються свіжими і об*ємними. Після зміни шамнуню не з*явилася лупа. Я дуже рада, що мені дали змогу протестувати данню лінійку засобу. Буду радити своїм друзям і знайомим.
У відгука 0 коментарів