Shapochka
Shapochka
Новачок
Відгуки Shapochka
Коментарі Shapochka
Отримано лайків
0 Like
Shapochka

Fisher-Price — грай, смійся, зростай!

Дуже подобаються проекти де треба задіювати малечу, а тут ще й такі чудові іграшки. Ох як хочеться потестувати! Ми трішки знайомі з цим брендом. Гралися горщиком. Малючок відносно довго проявляв до нього інтерес.
У відгука 0 коментарів
Shapochka
Сьогодні вже 11-й день як користуюся набором Парадонтакс. З хорошого: ясна перестали кровоточити, також зникла чутливість, отже можна їсти все що завгодно кисле, холодне і так далі. Дуже подобається, що гарно видаляється зубний наліт, дихання надовго залишається свіжим. Паста дуже економно витрачається. До специфічного смаку зубної пасти звикала десь з тиждень, зараз вже нічого непомічаю. Щодо щітки спочатку здалася незручною, складно тримати вруці, але також звикла. З негативного: не побачила ефекту вибілювання. Будем і далі тестувати, може проявиться.
У відгука 1 коментар
Shapochka
Ніколи не користувалася продукцією цієї марки, хоча на полицях супермаркетів часто зустрічаю. Цікаво було б протестувати. Обожнюю желейні тортики. Якщо стану експертом обовязково поділюся рецептами)
У відгука 2 коментарі
Shapochka
Нарешті отримала набір. Уважно ознайомилася з інструкцією та зі складом пасти. Трішки засмутило, що в складі є фтор. Проживаю в регіоні де вода перенасичена фтором, тому рекомендовано користуватися пастами без цього компонента. Цікаво, чи є така сама паста, але без фтору? Також незвичним є застереження щодо цілісності коробки і вразі якщо картонна упаковка розклеєна не використовувати. Це свідчіть про якість та надійність. Перші враження від користування: дійсно, зубна щітка з екстра м'якими щетинками, те що треба для проблемних ясен; зубна паста має приємний аромат, досить густа консистенція, тобто буде економно розходуватись. Отже, будем тестувати далі щоб дізнатись чи стануть ясна здоровіші, а зуби міцніші.
У відгука 3 коментарі
Shapochka
Чекала-чекала і дочекалася! Я в проекті. Буду тестувати зубну пасту і щітку. Залишилося дочекатися посилки)
У відгука 0 коментарів