Ирунчик
Ирунчик
Знавець
Відгуки Ирунчик
Коментарі Ирунчик
Отримано лайків
2 Like
Ирунчик

Желфікс 2:1

Вночі відключили електроенергію і в мене розморозився холодильник. На зиму я зробила заготовку червоної аличі і вона, відповідно, була вже у розмороженому стані(( Тоді я вирішила проекспериментувати і приготувати з неї варення. Використала для цього Желфікс 2:1. Цукру взяла 150%, оскільки ягоди були дуже кислі. Готувала згідно інструкції, вийшло гарне варення, насиченого кольору, середньої густини. Мені експеримент сподобався!
У відгука 0 коментарів
Ирунчик

Сливове повидло

Всім привіт! Варила сьогодні сливове повидло згідно рецепту Dr.Oetker. Для повидла використала Желфікс в пропорції 1:1. спочатку сумнівалась, що продукт вийде густим без довгого варіння. Але на мій подив, через 5 хвилин варки все дуже гарно загустіло, а після того, як вистигло, то консистенція була густа і пружна. Взимку, таке повидло, буду використовувати для начинки булочок.
У відгука 0 коментарів
Ирунчик

Проект Желфікс

Всім привіт! Отримала посилку від Dr. Oetker. Всередні були пакетики Желфікс і Pikant fix , також інформаційний буклет і наклейки для консервації. Вразило розмаїття продукції Желфікс, які можна використовувати в пропорціях 1:1, 2:1 та 3:1. Також зацікавив продукт Pikant fix. Інструкцію по використанню я отримала на електронну пошту. Тестування вже почну сьогодні.
У відгука 0 коментарів
Ирунчик
Вітаю! Спробувала приготувати холодець з желатином Dr. Oetker за рецептом на карточці. Сподобався сам вигляд страви, не було на поверхні жиру, м’яско було чітко видно, апетитно виглядало. На смак не відрізнити від холодцю, який би я варила, як мінімум 3 години. В нас час, коли бракує часу, господинькам желатин Dr. Oetker завжди прийде на допомогу.
У відгука 0 коментарів
Ирунчик
Всім привіт! На вихідні спекла тортик для сестрички на її 25-річчя. Крем вершково-сирний з желатином Dr.Oetker. Крем всім дуже сподобався, гарно тримав форму, не було присмаку желатину. Сам желатин дуже швидко і гарно розчинився. Тепер завжди буду його використовувати для десертів.
У відгука 0 коментарів